Fotbal intern

Mihăilă şi Baiaram vs. Coman şi Oaidă. Craiova și FCSB, probleme cu jucătorii U21 înaintea meciului direct

14.09.2019 | 22:54
Mihaila si Baiaram vs Coman si Oaida Craiova si FCSB probleme cu jucatorii U21 inaintea meciului direct

Universitatea Craiova primește vizita formației FCSB, duminică, 15 septembrie, ora 21.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonukl 2019 – 2020, iar Victor Pițurcă și Bogdan Argeș Vintilă întâmpină mari probleme în ceea ce privește jucătorii U21 înaintea meciului direct.

U Craiova și FCSB, probleme cu jucătorii U21 înaintea meciului direct

FANATIK vă prezintă situația jucătorilor U21 de la cele două echipe înaintea partidei de duminică seara. Victor Pițurcă trebuie să aleagă doi jucători pentru a-i folosi împotriva celor de la FCSB, dar de pe listă e exclus Vali Constantin – autorul unui gol fabulos cu Clinceni, în minutul 95, gol ce a adus 3 puncte oltenilor în prima etapă – fotbalist care are probleme la ligamente. Astfel, cel mai important jucător U21 din echipa lui Piți a rămas Valentin Mihăilă, iar fostul selecționer al naționalei României trebuie să aleagă celălalt fotbalist eligibil pentru această regulă.

În ultimele 3 runde din Casa Pariurilor Liga 1, cu Voluntari, Astra Giurgiu și Botoșani, Mihăilă a jucat alături de Jovan Markovic. Vârful oltenilor însă a fost trimis la echipa a doua, să joace în Liga a 3-a, la Roşiori – detalii mai jos, alături de Borţa, în timp ce Vlădoiu şi Baicu au fost rezerve. Astfel, rezultă că, lângă Mihăilă, celălalt jucător U21 rămas la Craiova este Baiaram, care ar intra titular contra FCSB!

? #LIVE: CS Sporting Roșiori – Universitatea Craiova 2. Echipa de start: 1. L. Popescu – 2. Borța, 6. Dobre, 3. Mitran, 20. Juncu – 5. I. Popescu, 21. Țegle, 27. Petre – 7. Danciu, 11. O. Popescu, 16. Markovic.#PepinieraInseamnaViitor#SustineSatelitul#AsaELaCraiova

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 14. September 2019

De partea cealaltă, Bogdan Argeș Vintilă mai are la dispoziție doi jucători U21 și aceștia vor fi folosiți în meciul cu Universitatea Craiova. Florinel Coman și Răzvan Oaidă sunt singurii fotbaliști U21 din lotul FCSB-ului apți 100%, după ce Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan și Denis Man s-au accidentat.

Răzvan Oaidă este singurul care a bifat prezențe în ultimele 3 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1, iar al doilea fotbalist U21 care a jucat alături de el în etapele 6 și 7 a fost Andrei Vlad, iar în a 8-a Florinel Coman.

Universitatea Craiova se poate apropia de primul loc dacă o învinge pe FCSB

Înaintea meciului direct din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova a adunat 16 puncte din 8 meciuri jucate și a bifat cinci victorii, o remiză și două înfrângeri. De partea cealaltă, FCSB are 7 puncte. Echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă a fost învinsă în cinci meciuri, a câștigat două și a remizat o dată.

Valentin Mihăilă și Cristi Bălgrădean în meciul Universitatea Craiova - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Valentin Mihăilă și Cristi Bălgrădean în meciul Universitatea Craiova – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

În cazul în care Universitatea Craiova se va impune în fața celor de la FCSB, atunci oltenii vor face 19 puncte. Astfel, formația antrenată de Victor Pițurcă trebuie să spere că Gaz Metan se va încurca pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța pentru a putea urca pe locul 2, la un punct în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, FCSB are nevoie ca Sepsi, Dinamo și Hermannstadt să facă un pas greșit pentru a urca pe locul 8 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

Jucătorii U21 folosiți de FCSB în ultimele 3 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1:

  • Etapa 8 – FCSB – Viitorul: Răzvan Oaidă, Florinel Coman
  • Etapa 7 – Gaz Metan – FCSB: Răzvan Oaidă, Andrei Vlad
  • Etapa 6 – FCSB – Poli Iași – Andrei Vlad, Răzvan Oaidă

Jucătorii U21 folosiți de Universitatea Craiova în ultimele 3 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1:

  • Etapa 8 – Voluntari – Universitatea Craiova: Valentin Mihăilă, Jovan Markovic
  • Etapa 7 – Universitatea Craiova – Astra Giurgiu:Valentin Mihăilă, Jovan Markovic
  • Etapa 6 – Botoșani – Universitatea Craiova:Valentin Mihăilă, Jovan Markovic

Meciul U Craiova – FCSB e sold-out!

Răzvan Oaidă în meciul FCSB - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Răzvan Oaidă în meciul FCSB – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va juca în fața unui stadion plin. Toate biletele puse la vânzare de olteni au fost cumpărate, iar aproximativ 30.000 de suporteri sunt așteptați pe stadionul “Ion Oblemenco” pentru a vedea debutul lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a celor de la FCSB.

Craiova – FCSB se joacă duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul Ion Oblemenco. Partida va fi transmisă de Digi Sport, Look TV și Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.