Fotbal intern

Mihalache și-a primit sentința după ce l-a accidentat grav pe Koljic. Poli Iași contestă decizia FRF

21.10.2020 | 15:21
Mihalache și-a primit sentința după ce l-a accidentat grav pe Koljic. Poli Iași contestă decizia FRF
Ovidiu Mihalache a fost aspru pedepsit după accidentarea pe care i-a provocat-o lui Elvir Koljic. Fundașul lui Poli Iași a fost suspendat opt etape de către Comisia de Disciplină a FRF. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Mihalache a fost aspru pedepsit după accidentarea pe care i-a provocat-o lui Elvir Koljic. Fundașul lui Poli Iași a fost suspendat opt etape de către Comisia de Disciplină a FRF.

Stoperul în vârstă de 35 de ani nu doar că va lipsi de pe teren, dar va trebui să plătească și o amedă de cinci mii de lei. Moldovenii contestă această decizie și vor să facă recurs.

ADVERTISEMENT

Poli Iași are ca argumente lipsa de intenție a lui Mihalache și faptul că, Ovidiu Hațegan, centralul partidei cu U Craiova, i-a arătat în prima fază doar cartonașul galben fundașului echipei lui Daniel Pancu.

Ovidiu Mihalache a fost suspendat opt etape după ce l-a „rupt” pe Elvir Koljic

Elvir Koljic (25 de ani) a primit diagnosticul după ce a fost operat, fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare și va lipsi de pe gazon minim patru luni.

ADVERTISEMENT

Mihalache a regretat atacul asupra vârfului bosniac, căruia i-a cerut scuze public după meciul de pe Ion Oblemenco. Mai mult, fundașul moldovenilor i-a trimis și un mesaj lui Koljic:

„Elvir mi-a spus că nu-mi poartă pică, că e fotbal şi se întâmplă. Asta m-a bucurat mai mult sufleteşte. M-am mai liniştit puţin, pentru că e o perioadă foarte grea şi pentru el, dar şi pentru mine, amândoi trecem prin momente dificile. E greu”, a dezvăluit Ovidiu Mihalache.

În ciuda faptului că evoluează pe postul de fundaș central, Mihalache nu este cunoscut drept un fotbalist dur. Eliminarea din partida cu U Craiova a reprezentat doar al treilea cartonaș roșu pe care acesta îl încasează în cei 15 ani de carieră și doar al doilea pe care îl vede direct, fără cumul de avertismente.

ADVERTISEMENT

La nivel de seniori, Mihalache a mai jucat pentru FC Bihor și Astra Giurgiu, formații la care nu a fost eliminat niciodată.

În cazul în care suspendarea lui Mihalache nu va fi redusă, acesta nu îi va putea fi util lui Pancu la partidele cu Astra, Viitorul, Voluntari, Argeș, CFR Cluj, Dinamo și Clinceni. O etapă din cele opt de suspendare deja s-a dus, la meciul pierdut de moldoveni cu Sepsi, scor 1-4.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri