Fotbal intern

Nu a făcut faţă în Liga 1 şi a fost trimis să joace pentru Clinceni

Lui Vlad Mihalcea nu îi merge foarte bine de cât a fost adus de Mirel Rădoi la FCSB, în luna iunie a anului 2015. Deşi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021, mijlocaşul în...
17.08.2017 | 19:18
Nu a facut fata in Liga 1 si a fost trimis sa joace pentru Clinceni
ADVERTISEMENT

Lui Vlad Mihalcea nu îi merge foarte bine de cât a fost adus de Mirel Rădoi la FCSB, în luna iunie a anului 2015. Deşi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021, mijlocaşul în vârstă de 18 ani nu a avut foarte multe şanse să joace în tricoul “roş-albastru”, deşi se încadrează perfect pentru regula Under 21 impusă de FRF (Federaţia Română de Fotbal).

După venirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a lui FCSB, oficialii echipei finanţate de Gigi Becali au decis ca jucătorul în vârstă de 18 ani să fie cedat sub formă de împrumut pentru a avea mai multe meciuri în picioare. Zis şi făcut! Pe 10 iulie 2017 a fost anunţat împrumutul lui Mihalcea la ACS Poli Timişoara, dar nici acolo nu a reuşit să se impună. Acesta a evoluat pentru echipa pregătită de Ionuţ Popa 18 minute, în prima etapă din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, în meciul pierdut de ACS Poli în faţa celor de la Concordia, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

MIHALCEA FCSB. A ajuns în Liga 2

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real


În celelalte cinci meciuri disputate de ACS Poli Timişoara, Vlad Mihalcea a fost ţinut pe banca de rezerve. Astfel, oficialii lui FCSB au decis că este mai bine ca mijlocaşul să evolueze în Liga 2 şi a ajuns, în cele din urmă, la FC Academica Clinceni, anunţă gsp.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul carierei, Vlad Mihalcea a jucat pentru FC Braşov Under 19, FC Braşov, FCSB şi ACS Politehnica Timişoara. 

50.000 de euro este cota de transfer a lui Mihalcea, conform transfermarkt

6 meciuri a jucat Vlad Mihalcea în Liga 1 pentru FCSB