Fotbal intern

Adrian Mihalcea, noul antrenor al lui Dinamo! A fost prezentat oficial. Prima reacție a tehnicianului. FANATIK confirmat

11.03.2020 | 13:56
Adrian Mihalcea noul antrenor al lui Dinamo A fost prezentat oficial Prima reactie a tehnicianului FANATIK confirmat
Adrian Mihalcea, noul antrenor al lui Dinamo! A fost prezentat oficial. Prima reacție a tehnicianului. FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a demisionat de la Dinamo. Cu toate că președintele Florin Prunea a făcut lobby pentru ceh, antrenorul a decis să părăsească corabia dinamovistă, în urma rezultatelor slabe. În locul său a venit Adrian Mihalcea, fostul secund al lui Cosmin Contra la echipa națională.


UPDATE, 11 martie, ora 13:55 / Adrian Mihalcea a fost prezentat oficial ca noul antrenor de la Dinamo. Fostul jucător al “câinilor” a dat și o declarație: “Sunt la fel de emoționat și de onorat ca în prima zi când am venit ca jucător la Dinamo. Nu este cel mai fericit moment al echipei, dar sunt convins că împreună cu jucătorii, staful tehnic și suporterii noștri vom reuși să vorbim din nou de performanță la Dinamo. Ca jucător am trăit momente unice la Dinamo, ca antrenor vreau să retrăiesc aceleași sentimente”, a spus Mihalcea la prezentare.

ADVERTISEMENT

https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/posts/2761940073860203


UPDATE, 11 martie, ora 11:45 / Adrian Mihalcea a ajuns la Rin Grand Hotel unde va negocia preluarea lui Dinamo. “Câinii” sunt obligaţi să se grăbească din moment ce următorul meci, cel cu Chindia Târgovişte, se joacă luni, de la ora 20:30.


UPDATE, 10 martie, ora 12:40 / FANATIK a aflat că pe lista lui Dinamo s-ar afla şi Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte. Cele două formaţii se vor întâlni luni, de la 20:30, în etapa a 3-a din play-off.

ADVERTISEMENT

“Câinii” ar vrea să apeleze la o strategie de destabilizare a adversarului, însă Viorel Moldovan s-a mai aflat pe lista lui Dinamo şi înainte de venirea lui Dusan Uhrin pe banca tehnică a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.


UPDATE, 9 martie, ora 13:57 / Dusan Uhrin a semnat rezilierea contractului cu Dinamo, iar Adrian Mihalcea, conform informaţiilor FANATIK, este aşteptat să semneze până marţi seară cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. “Câinii” urmează să joace peste o săptămână, pe 16 martie, cu Chindia Târgovişte în etapa a 3-a din play-out.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 8 martie

Mihalcea, favorit să-l înlocuiască pe Dusan Uhrin

Dusan Uhrin era în ultima vreme extrem de ofensat în timpul interviurilor atunci când este rugat să abordeze subiectul demiterii.

Pe lângă susținerea lui Prunea, Uhrin era agreat și de suporterii lui Dinamo, care i-au transmis că nu îi înteresează campionatul ci doar câștigarea Cupei României. Totuși, jocul fără viziune al dinamoviștilor, care îi poate duce în liga secundă, l-a făcut pe ceh să piardă și susținerea fanilor.

ADVERTISEMENT

Conform FANATIK, șefii dinamoviști  sunt extrem de aproape de a bate palma cu Adrian Mihalcea, fostul jucător al „câinilor”.  De asemenea, dinamoviștii și-ar fi dorit să-l convingă pe Marius Croitoru să ajungă pe bancă în Ștefan cel Mare, însă s-au lovit de refuzul acestuia.

Marius Croitoru face un sezon de excepție cu FC Botoșani, o echipă fără prea multe vedete și cu un buget care nu impresionează. Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, l-a lăudat pe Croitoru pentru modul în care acesta știe să-și motiveze jucătorii.

„Croitoru te face să crezi că poți învinge pe oricine, că nu există nu pot. Sunt foarte impresionat de el”, a explicat Iftime. Croitoru a dus în premieră FC Botoșani în play-off și are obiectiv personal să ocupe un loc pe podium la finalul sezonului.

Un transfer la Dinamo ar fi însemnat  o retrogradare pentru Croitoru, cel puțin în acest sezon.

Adrian Mihalcea rămâne, astfel, principala variantă pentru șefii dinamoviști. Fostul jucători al „câinilor” a antrenat ultima oară pe Dunărea Călărași și pe UTA Arad și este mai ușor de convins decât alți antrenori titrați care se află sub contract cu echipe din prima ligă.  Cel mai probabil, Mihalcea va fi noul antrenor al lui Dinamo.

  • 25 de meciuri a antrenat Uhrin pe Dinamo în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: