Mii de oameni au stat la cozi interminabile pentru a-şi lua rămas bun de la Regele Mihai

Ultim omagiu! Mii de oamei s-au recules la catafalcul Regelui Mihai! Porţile Palatului Regal sunt deschise şi vineri!
15.12.2017 | 13:30
Mii de oameni au stat la cozi interminabile pentru asi lua ramas bun de la Regele Mihai
ADVERTISEMENT

Cozi interminabile la Palatul Regal! Peste 17.000 de români au stat ore întregi la coadă pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai. Palatul Regal a rămas deschis toată noaptea, iar vineri dimineaţă erau în continuare la rând sute de persoane. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

În noaptea de joi spre vineri, Palatul Regal a rămas deschis pentru ca toţi cei aflaţi la cozi să poată să îi aducă un ultim omagiu Regelui Mihai, iar mii de oameni au trecut pe la catafalcul Majestăţii Sale. Cu flori şi cu lumânări în mână, oamenii au stat la rând până la opt ore, coada întinzându-se până la Sala Palatului, pe mai multe rânduri. Printre cei aflaţi la rând sunt şi oameni veniţi din alte judeţe, unii fiind îmbrăcaţi în costume populare.

ADVERTISEMENT

Mii de oamei s-au recules la catafalcul Regelui Mihai! Cozile sunt interminabile

Pe parcursul nopţii, Garda de Onoare s-a schimbat de mai multe ori. Angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială au împărţit ceai şi supă oamenilor care au aşteptat la rând la Palatul Regal, joi noapte, pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai, scrie adevarul.ro

Vineri dimineaţă, sute de oameni aşteptau în continuare la rând pentru a se putea reculege la catafalcul regelui Mihai. Trandafiri, lalele, crini sau crizanteme albe împodobesc întreg gardul al Palatului Regal. Mii de candele aprinse, coroane de flori şi mesaje: „Stelele să vă lumineze drumul! Rămas bun, Majestate!”.

ADVERTISEMENT