News

Mii de oameni i-au pus gând rău lui Jeff Bezos. De ce vor ca miliardarului să-i fie interzisă întoarcerea pe Pământ

Jeff Bezos ar putea primi interzis la întoarcerea pe Pământ, sau cel puțin asta e ceea ce își doresc mii de semnatari ai unei petiții.
16.06.2021 | 17:41
Mii de oameni iau pus gand rau lui Jeff Bezos De ce vor ca miliardarului sai fie interzisa intoarcerea pe Pamant
ADVERTISEMENT

Jeff Bezos va călători în spațiu alături de fratele său în aproximativ o lună de zile.

În data de 20 iulie, el și Mark, fratele său, vor călători la bordul rachetei autonome New Shepherd.

Cei doi vor fi însoțiți de alți doi pasageri, unul dintre aceștia fiind o persoană care a cumpărat locul din nava spațială la licitație. A plătit nu mai puțin de 28 de milioane de dolari pentru această oportunitate.

ADVERTISEMENT

Pentru că Jeff Bezos nu este tocmai cel mai plăcut personaj, mai ales prin prisma condițiilor de lucru dificile pe care le suportă angajații din depozitele Amazon, a apărut și o petiție pe change.org, autorii săi dorind să scape de Jeff Bezos într-un mod inedit.

Jeff Bezos, un geniu malefic deghizat în patron de magazin online?

Astfel, petiția se numește ”Petiție pentru ca lui Jeff Bezos să nu îi fie permisă reîntoarcerea pe Pământ” și a adunat până la momentul publicării acestei știri nu mai puțin de 10.000 de semnatari, în doar cinci zile de la apariție.

ADVERTISEMENT

Petiția sugerează că ”Jeff Bezos este, de fapt, Lex Luthor, deghizat ca presupusul patron al unui magazin online de succes. Cu toate acestea, e un stăpân malefic ce dorește să domine planeta.”

Autorul petiției, Jose Ortiz, mai spune că ”Jeff a lucrat cu frații Epstein și cu Cavalerii Templieri, dar și cu Masoneria pentru a obține control asupra întregii lumi. E mână în mână cu cei care neagă că pământul este rotund, era singura modalitate ca aceștia să-i permită să părăsească planeta. Între timp, guvernul nostru stă cu mâinile în sân.”

ADVERTISEMENT

Autorul petiției încheie mesajul asociat cererii cu o nouă glumă, de data aceasta cu trimitere către conspirațiile legate de vaccinuri și tehnologia 5G. ”[Interzicerea reîntoarcerii pe Pământ a lui Jeff Bezos] ar putea fi ultima noastră șansă înainte să fie activate microcipurile 5G și să fie preluat controlul nostru în masă.”

Și unii dintre semnatarii petiției au comentat în același ton cererea creatorului cererii. Unii chiar sugerează că Elon Musk ar trebui să fie trimis în spațiu, alături de Bezos.

ADVERTISEMENT

Până acum, proiectul Blue Origin a dus la bun sfârșit 15 zboruri, toate fără echipaj, iar Jeff Bezos a sponsorizat personal această inițiativă cu 1 miliard de dolari anual. Suma, deși colosală, nu reprezintă prea mult în contextul averii antreprenorului, care în prezent se situează la 195,3 miliarde de dolari.

Averea sa n-a fost construită tocmai prin cele mai pozitive acțiuni. Miliardarul se vede nevoit să renunțe la șefia propriei companii, Amazon, ca urmare a acuzațiilor de practici anti-competitive pe care le-ar fi desfășurat aceasta.

Mai mult, compania este criticată în termeni duri din cauza dificultăților la care sunt supuși angajații din depozite, care sunt plătiți foarte prost, sunt supravegheați constant și nu au voie nici măcar să își ia pauze de toaletă.

ADVERTISEMENT