Fotbal international

Mii de oameni la vizita medicală a lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Video

16.07.2018 | 17:47
Mii de oameni la vizita medicală a lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a fost plăcut impresionat

Mii de omeni au asaltat pur şi simplu împrejurimile clinicii unde luni dimineaţă a efectuat vizita medicală Cristianp Ronaldo la Torino. Oamenii au venit încă din zorii zilei, dar au fost cel puţin câteva sute care au preferat, pentru a fi siguri că se vor afla faţă în faţă, pentru câteva secunde, cu noua vedetă a lui Juventus, să petreacă noaptea pe stradă, în appropiere de moderna J Medical Centre, clinica ultramodernă a campioanei Italiei. Cristiano Ronaldo s-a transferat săptămâna trecută de la Real Madrid la Juventus pentru suma de 105 milioane euro.

UPDATE, ora 17:48. Ronaldo a intrat pe porţile de la sediul clubului Juventus strigând “Juveee, Juveee” în momentul în care a făcut testul medical:

UPDATE, ora 12:57. Cristiano Ronaldo a efectuat vizita medicală la o clinică din Torino:


Dacă la aeroport ieşirea starului portughez a fost posibilă pe căi mai puţin ştiute şi pentru presă şi pentru suporteri, la vizita medicală oficialii clubului nu au mai putut evita contactul pentru Cristiano cu baia de mulţime. A fost foarte multă poliţie, însă nu s-a produs nici un incident, totul decurgând în condiţii optime din primul şi până în ultimul minut. Şi portughezul a primit cu bucurie manifestările de entuziasm şi simpatie ale noilor săi fani.

Juve, Ronaldo fa le visite mediche

"Portaci, portaci, portaci la Champions!"In diretta dallo Juventus StadiumÈ arrivato Cristiano Ronaldo!Tifosi pazzi di CR7, il racconto di Jacopo Gerna.

Gepostet von La Gazzetta dello Sport am Montag, 16. Juli 2018

Mii de oameni la vizita medicală a lui Cristiano Ronaldo la Torino. Cum a reacţionat portughezul

Din această cauză el nu a intrat din prima în sediul clinicii, ci a preferat să treacă puţin printre miile de tifosi intraţi în isterie la vederea idolului lor. A semnat câteva autografe şi tricouri pentru cei mai norocoşi dintre suporteri, pentru că nu putea face faţă asaltului de cereri de autografe. Înainte de a intra în clinică, Ronaldo s-a întors din nou către suporteri şi le-a făcut cu mâna amical. Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus şi va avea un salariu de 30 de milioane euro anual.

Mii de oameni la vizita medicală a lui Cristiano Ronaldo. Au venit mulţi încă din zorii zilei iar alţii au petrecut noaptea pe stradă în apropierea clinicii
Mii de oameni la vizita medicală a lui Cristiano Ronaldo. Au venit mulţi încă din zorii zilei