Sport

Oficial: Mike Cestor a reziliat cu CFR Cluj la 23:59! Poate ajunge la Craiova lui Rotaru sau în China. Update exclusiv

Mike Cestor este jucător liber de contract după ce s-a despărțit de CFR Cluj. Fundașul poate fi semnat de orice echipă în acest moment, o variantă probabilă fiind Craiova lui Mihai Rotaru.
17.02.2022 | 16:36
Oficial Mike Cestor a reziliat cu CFR Cluj la 2359 Poate ajunge la Craiova lui Rotaru sau in China Update exclusiv
Mike Cestor este evaluat conform Trasnfermarkt la 750.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-02-2022
14:36

CFR Cluj a anunțat despărțirea de Mike Cestor

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Mike Cestor, informație dezvăluită în premieră de FANATIK. Congolezului i-a fost reziliat contractul cu un minut înainte de închiderea ferestrei de transferuri.

„Mulțumim, Mike Cestor!

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.
Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru!

Multă baftă, Mike!”, a scris CFR Cluj, pe Facebook.

14-02-2022
22:53

Mike Cestor, liber de contract după ce a reziliat cu CFR Cluj!

Mike Cestor a devenit jucător liber de contract cu foarte puțin timp înainte de terminarea perioadei de transferuri. Din informațiile FANATIK, Cestor a semnat rezilierea cu CFR Cluj, cu care mai avea contract până în vară, la ora 23:59!

Ca jucător liber de contract, Cestor poate semna cu oricine în acest moment. E interesant pentru Universitatea Craiova, unde e dorit de Marian Copilu, dar are și variante din China și din Ungaria.

14-02-2022
22:51

Cestor este în ultimele șase luni de contract, iar Dan Petrescu este nemulțumit de evoluțiile pe care francezul le-a avut la CFR Cluj în ultimele etape. Chiar și așa, acesta ar fi primit o propunere de prelungire a contractului, doar că preferă o aventură în altă țară.

FANATIK l-a contactat pe impresarul lui Mike Cestor, Mihai Joița, care a oferit ultimele detalii despre situația jucătorului.

ADVERTISEMENT

Mihai Joița anunță că Mike Cestor va continua până în vară la CFR Cluj

Mihai Joița a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Mike Cestor a primit o ofertă de prelungire a contractului și nu se pune problema ca jucătorul să plece în acest moment de la CFR Cluj.

„Singura ofertă pe care o avem în acest moment este cea de la CFR Cluj de prelungire. Probabilitatea ca Mike Cestor să plece în acest moment este aproape nulă, adică va rămâne până în vară la CFR”.

ADVERTISEMENT

Deși s-a vorbit despre mai multe oferte de la FCSB și Universitatea Craiova, impresarul fotbalistului a spus clar și răspicat că jucătorul nu își dorește să continue în România: „Iar în vară va merge foarte probabil la o echipă din străinătate. Obiectivul meu și al lui Mike nu este să continuăm la o echipă din România.

Ceea ce aruncă prin presă cei de la CFR Cluj, cu discuții ale noastre cu FCSB, Craiova, Sepsi sau cine o mai fi, sunt doar fumigene, și nu înțeleg care e rostul lor”, a mai spus impresarul pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Mike Cestor, scos de pe lista de Liga 1 de Dan Petrescu după gafele cu FCSB și U Craiova

Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu a decis ca Mike Cestor să fie scos de pe lista din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a greșit decisiv în deplasările cu FCSB și Universitatea Craiova.

Antrenorul lui CFR Cluj i-a reproșat golul primit în minutul 90+4 pe Arena Națională cu FCSB, atunci când Iulian Cristea a reușit să scape de marcajul lui Cestor și să aducă un punct nesperat bucureștenilor. Nici la meciul cu Universitatea Craiova, Mike Cestor nu a avut o evoluție care să îl mulțumească pe Petrescu, iar golul lui Gustavo din prelungiri a plecat tot de la o eroare a stoperului francez.

ADVERTISEMENT

Cestor a fost trecut fundaș stânga după eliminarea lui Mario Camora, iar golul egalizator al oltenilor a plecat după ce acesta a urcat în atac și a lăsat echipa descoperită. Astfel, greșelile lui Cestor i-au costat pe cei de la CFR Cluj patru puncte extrem de importante, mai ales că greșelile s-au produs în meciurile cu principalele contracandidate.

Ce ofertă de prelungire i-a făcut CFR Cluj lui Mike Cestor

FANATIK a anunțat în exclusivitate că CFR Cluj i-a făcut o ofertă de prelungire lui Mike Cestor și un contract pe trei ani.

Jucătorul are în acest moment un salariu de 14.000 de euro, iar CFR Cluj a plusat cu 1.000 de euro. Astfel, francezul ar putea avea un salariu de 15.000 de euro pe lună.

Mike Cestor a avut în decembrie ofertă din Turcia

FANATIK a aflat că Mike Cestor a avut o ofertă foarte avantajoasă din Turcia în luna decembrie, însă CFR Cluj nu a fost de acord să îi dea drumul jucătorului.

Mike Cestor (29 de ani) a jucat 22 de meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, dintre care 12 în Casa Pariurilor Liga 1. Este evaluat conform transfermarkt la 750.000 de euro.

  • 30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul lui Cestor cu CFR Cluj
  • 15.000 de euro îi oferă CFR-ul lui Mike Cestor și un contract pe 3 ani
ADVERTISEMENT
Tags: