Fotbal intern

Mike Cestor, primele declaraţii după ce a semnat cu CFR Cluj: “Putem ajunge departe! Trofee, trofee, trofee!”

20.07.2019 | 14:54
Mike Cestor primele declaratii dupa ce a semnat cu CFR Cluj Putem ajunge departe Trofee trofee trofee

Mike Cestor a semnat în această vară cu CFR Cluj, transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK. Fundaşul francez de 27 de ani a devenit liber de contract după ce Astra Giurgiu nu i-a virat drepturile salariale şi acum a făcut primele declaraţii de când este, oficial, fotbalistul campioanei României.

Mike Cestor a povestit cum a ajuns la CFR Cluj: “Am vorbit doar o dată cu Dan Petrescu!”

”CFR e cel mai important club din România. Am avut o discuție foarte clară cu șefii clubului, antrenorul este foarte experimentat și voi avea multe de învățat de la el. Am vorbit o singură dată cu Dan Petrescu, apoi am vorbit cu președintele clubului și cu directorul sportiv. Au fost discuții constructive și de aceea sunt aici”, a fost declaraţi francezului cu origini congoleze.

”Îl știam doar pe Omrani înainte să ajung aici, dar am jucat împotriva tuturor. Totul este foarte bine, de la început toți au fost comunicativi, au încercat să mă facă să mă simt cât mai confortabil” , a mai spus acesta.

Ce şanse are CFR Cluj să ajungă în Liga Campionilor

Cestor a surprins apoi când a vorbit despre obiectivele sale la noua echipă. Deşi visul declarat al oricărui fotbalist este să ajungă să evolueze în Champions League, fundaşul francez afirmă că altceva este important pentru el: “Știu că toată lumea își dorește să joace în Liga Campionilor, dar pentru mine cel mai important lucru este să câștig trofee în România. Pentru asta am venit aici: trofee, trofee, trofee! ”.

Totuşi, Cestor spune că noua sa formaţie are şansa de a pătrunde în grupele unei competiţii europene”Dacă s-au uitat la meciul cu Astana, jucătorii de la Maccabi își dau seama cât de încrezători suntem în forța noastră. Oricum, șansele sunt egale, 50-50 cu Maccabi. Dacă trecem și de ei, putem ajunge departe, lucrurile vor fi echilibrate. Dacă mergem în Liga Europa, putem avea un parcurs și mai lung” . 

 

”Avem un lot numeros, când antrenorul te trimite pe teren vrei să-ți demonstrezi valoarea. Probabil vor fi câteva schimbări la meciul cu Academica, față de cel din Liga Campionilor, iar cei care vor intra sigur vor face totul. Nu se pune problema să nu fim concentrați la jocul cu cei de la Clinceni” – Mike Cestor, CFR Cluj.

Tags: