Sporturi

Mike Tyson a fumat o marijuana imensă în timpul unui festival! Video inedit cu marele campion

12.02.2019 | 09:15
Mike Tyson a fumat o marijuana imensa in timpul unui festival Video inedit cu marele campion

Fostul mare pugilist Mike Tyson a fost filmat în timp ce fuma o marijuana imensă în timpul unui festival dedicat plantei. Legendarul boxer american este un susținător al folosirii plantei în medicină și deține propria fermă de 16 hectare în care cultivă marijuana, după ce statul american a legalizat-o în ianuarie 2018.

Mike Tyson a recunoscut în trecut că a fumat marijuana chiar înaintea partidei din anul 2000 cu Andrew Golota, pe care a câștigat-o după ce polonezul a renunțat să mai continue lupta după două reprize. De altfel, americanul a și fost testat pozitiv după acel meci. Tyson a mai precizat că a fumat toată viața marijuana, dar a fost singura dată când a folosit-o înaintea unei lupte.

Mike Tyson fumând o marijuana imensă în timpul unui festival
Mike Tyson fumând o marijuana imensă în timpul unui festival

Mike Tyson a fumat o marijuana imensă în timpul unui festival

De această dată, conform cotidianului catalan Sport, Mike Tyson a fumat o marijuana imensă în timpul unui festival la care a participat alături de rapper-ul B-Real. Fostul mare campion al greilor a fost filmat și fotografiat în timp ce trăgea din joint, iar momentul a devenit viral pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

@miketyson Smoking A Fatty W/ @breal @brealtv ?? Tag a friend ? Follow @cmw420tv

A post shared by Cannabis Marijuana Weed (@cmw420tv) on

”Vreau să am cea mai mare companie din lume”, declara Mike Tyson în noiembrie 2018, după ce a început să cultive marijuana. Fostul pugilist american, care crede în proprietățile vindecătoare ale plantei, a anunțat că cei mai mulți angajați care vor lucra în noua sa afacere sunt veterani de război.

La începutul anului 2019, Mike Tyson l-a ironizat pe pugilistul Floyd Mayweather, după victoria caraghioasă din lupta cu japonezul Tenshin Nasukawa, care a avut loc la finalul anului trecut la Tokyo și în urma căruia a câștigat nouă milioane de dolari. Fostul campion al greilor a fost căutat de campionul rus din UFC, Khabib Nurmagomedov, care ar vrea să-l pregătească pentru un meci de box cu Mayweather.