Sport
notix pixel id

Mike Tyson devine antrenor! Pe cine vrea să pregătească fostul campion mondial al greilor

La 55 de ani, Mike Tyson nu stă departe de ring. Va boxa iar, în februarie, și s-a oferit să-l antreneze pe Anthony Joshua, care vrea să-și recâștige centurile pierdute în fața ucraineanului Usyk.
09.11.2021 | 15:00
Mike Tyson devine antrenor! Pe cine vrea să pregătească fostul campion mondial al greilor
Mike Tyson vrea să-şi înceapă cariera de antrenor
ADVERTISEMENT

Mike Tyson nu se oprește, așa cum a promis. A revenit în ring la 54 de ani și s-a luptat cu Roy Jones Jr. într-un meci demonstrativ de opt runde. Duelul a fost dominat de Tyson, dar arbitrii s-au decis asupra unei remize. În februarie 2022 vrea să boxeze din nou, dar până atunci vrea să încerce şi cariera de natrenor.

Myke Tyson antrenor pentru Anthony Joshua

Jurnaliștii de la Express spun că Mike Tyson ar dori să-l asiste, ca antrenor pe Anthony Joshua. Astfel, anul 2022 va fi unul plin de evenimente pentru fostul campion mondial al categoriei grea.

Britanicul a pierdut la puncte, decizie unanimă, meciul pentru centurile IBF, WBA and WBO cu ucraineanul Oleksandr Usyk. Confruntare găzduită de Tottenham Hottspur Stadium.

ADVERTISEMENT

Joshua urmează să îl înfrunte pe Usyk într-o revanșă în septembrie 2022. Iar întrebarea despre o posibilă colaborare a fost pusă de Eddie Hearn, promoterul boxerului britanic.

“Vom vedea dacă putem lucra”

”Iron Mike” l-a întâlnit la Las Vegas, cu prilejul meciului dintre Canelo Alvarez și caleb Plant. Și a spus pentru ES News că ar fi o onoare să lucreze cu campionul olimpic din 2022. ”Nu să boxăm, ci să ne ajutăm unul pe celălalt”, a spus Mike Tyson. Care a exclus astfel inclusiv ideea de sparring.

ADVERTISEMENT

Joshua a avut, de asemenea, o întâlnire cu fostul antrenor al lui Mike Tyson, Ronnie Shields, luna trecută. Și acesta a fost deschis să-l ajute pe boxerul originar din Watford. ”Am fost întrebat dacă sunt interesat de o colaborare. Și mi s-a spus că AJ (n.r. Anthony Joshua) ar dori să vină în Texas pentru a discuta. Mi-ar plăcea să o facă și vom vedea dacă putea lucra”, a precizat Shields.

Cu cine se va lupta Mike Tyson în februarie 2022

Până la pasul spre antrenorat, Mike Tyson pregătește o nouă dispută. Pentru februarie. Atunci când ar urma să-l înfrunte pe Logan Paul sau pe fratele mai mic al acestuia, Jake. Vedete YouTube, cei doi au luat cu asalt lumea boxului în ultimul an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Jake a împărțit recent ringul cu fostul campion UFC la categoria welter Tyron Woodley , în timp ce fratele mai mare, Logan, a boxat cu Floyd Mayweather în iunie.

Prezența celor doi YouTube-ri în ring n-a fost primită bine de lumea boxului, însă Mike Tyson nu a luat în seamă acest lucru. Și, chestionat de unul dintre invitații săi chiar în podcastul personal, fostul campion mondial al greilor a spus că ar lupta cu oricare dintre frații Logan.

ADVERTISEMENT

Evident, pentru suma potrivită. The Sun scrie că pentru acest meci suma totală aflată în joc ar trebui să se ridice la 100 de milioane de dolari. ”Pentru 100 de milioane nu le pasă că iau bătaie în ring”, a spus Tyson.

”Este o luptă pe bani. Ei se bat pe bani. Și adună 35 de milioane de oameni care-i urmăresc”, a mai completat fostul campion mondial.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik