Sporturi

Mike Tyson, avertizat după ce şi-a anunţat revenirea în ring: „Ce se întâmplă dacă moare?”

31.05.2020 | 20:43
Mike Tyson avertizat dupa ce sia anuntat revenirea in ring Ce se intampla daca moare
ADVERTISEMENT

Mike Tyson a anunțat că va reveni în ring, în ciuda faptului că are 53 de ani, însă pugilistul Dillian Whyte îl avertizează că ar putea muri din cauza efortului mult prea mare pe care l-ar depune într-o luptă.

Mike Tyson, avertizat că ar putea să moară

Pugilistul Dillian Whyte este îngrijorat de revenirea lui Mike Tyson în ring la 53 de ani și se teme ca legenda boxului mondial să nu moară din cauza efortului prea mare la care își supune corpul.

ADVERTISEMENT

„Este o nebunie! Dacă nu pot să aibă o luptă cu mine timp de trei ani, de ce naiba vor aibă o luptă cu un bărbat de 53 de ani și un bărbat de 31 de ani?

Nu are nici un sens. E o prostie. Eu și Mauricio suntem ok, dar este un lucru foarte prost, să spunem. El nu ar trebui să o încurajeze.

ADVERTISEMENT

Dacă se întoarce și moare în ring? Ce se va întâmpla atunci? Avem deja suficient noroi aruncat pe acest sport așa cum este, nu mai avem nevoie de mai mult”, a mai spus Dillian Whyte.

Mike Tyson revine în ring la 53 de ani

Mike Tyson va reveni în ring și este din ce în ce mai nerăbdător să lupte. „Iron Mike” a acordat un interviu pentru rapperul Lil Wayne, în care vorbește despre revenirea sa:

ADVERTISEMENT

„Sunt în cea mai bună formă din viața mea. Dumnezeu a fost darnic cu mine. Voi continua în ritmul de acum, mă simt foarte bine. Acum am 104 kg și sunt gata de luptă. Mă pregătesc să îi ajut pe cei care nu au fost la fel de norocoși ca mine”.

Voi lupta, iar toți banii vor fi donați. Voi direcționa toată suma către oamenii fără adăpost și către cei care se luptă cu dependențele.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că și eu am fost în ipostaza lor, fără locuință și dependent. Știu cât de dificil este. Eu nu o să iau nici măcar un dolar”, a spus Mike Tyson.

ADVERTISEMENT