Mike Tyson, fără cuvinte după scandalul de la meciul McGregor – Nurmagomedov! Ce a avut de spus fostul campion mondial

Alexandru Năstase   
în Fight
07/10/2018, 11:04
Mike Tyson, fără cuvinte după scandalul de la meciul McGregor – Nurmagomedov! Ce a avut de spus fostul campion mondial GALERIE FOTO
Mike Tyson s-a arătat șocat de felul în care s-a terminat McGregor - Khabib

Mike Tyson recunoaște că a rămas pur și simplu fără cuvinte după scandalul de la meciul McGregor – Nurmagomedov! Astfel, bătălia pe care toată lumea o aștepta cu interes s-a încheiat într-un haos total care a generat până la urmă o luptă generală și chiar arestări. Rusul l-a învins pe McGregor în runda a patra, după care a ieșit din cușcă și a sărit la bătaie cu oamenii din echipa irlandezului. Și de aici totul a escaladat instantaneu.

Mike Tyson a avut și el de comentat la adresa celor petrecute. Fostul campion mondial, un sportiv care nu a fost deloc ocolit de momente controversate în timpul carierei, s-a arătat mai mult decât mirat de întâmplările din jurul meciului propriu zis.  “Am urmărit lupta dintre Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov. De neimaginat, niciodată nu m-am gândit că se va ajunge aici. E o nebunie mai mare decât bătăile de la luptele mele, a scris Tyson pe Twitter.

Mike Tyson, fără cuvinte după scandalul de la meciul McGregor – Nurmagomedov!

Mike Tyson a privit întreaga nebunie care a culminat cu refuzul președintelui UFC, Dana White de a-i înmâna centura învingătorului.  Comisionarul ligii și-a motivat la câteva ore distanță gestul și a precizat că s-a temut că spectatorii vor începe să arunce diverse obiecte în direcţia rusului, drept pentru care nu a vrut să riște întregul eveniment.
Tyson a luptat în 58 de partide și a reușit să câștige 50 dintre ele. Mai mult de atât, 44 de lupte s-au terminat înainte de gongul de final, Tyson reușind să-și trimită adversarul la podea. De șase ori a fost învins, în condițiile în care în palmaresul fostului pugilist există și două lupte la care nu s-a mai prezentat.
5 meciuri s-au terminat cu Tyson fiind învins prin knock out
Închide ×