Sporturi

Mike Tyson îl ironizează pe Floyd Mayweather: “E mic și speriat. Nu te poți autoproclama cel mai bun”

02.01.2019 | 18:21
Mike Tyson il ironizeaza pe Floyd Mayweather E mic si speriat Nu te poti autoproclama cel mai bun

Floyd Mayweather l-a învins prin KO pe japonezul Tenshin Nasukawa în meciul demonstrativ disputat pe 31 decembrie la Tokyo și a devenit mai bogat cu 9 milioane de dolari. Pugilistul american este însă ironizat de Mike Tyson, care spune că Mayweather “e mic și speriat” și îi transmite că nu se poate autoproclama drept cel mai bun boxer din istorie.

Cel supranumit “Money” are, la 41 de ani, un palmares de invidiat: 50 de victorii la profesioniști și nicio înfrângere. Titlurile obținute în întreaga sa carieră, faima și banii câștigați în urma luptelor cu unii dintre cei mai buni boxeri la nivel mondial l-au făcut pe Floyd Mayweather să se autoproclame cel mai bun pugilist din istorie, declarație care nu a fost primită deloc bine de compatriotul său, Mike Tyson. “Iron” l-a pus imediat la punct după meciul cu Nasukawa, pe care Mayweather l-a trimis de trei ori la podea într-o singură repriză.

Mike Tyson îl ironizează pe Floyd Mayweather

“Delirează în ultimul hal. Ascultați, dacă era măcar aproape de măreția lui Muhammad Ali, ar fi fost capabil să își ducă odraslele la școală de unul singur. OK, dacă nici de asta nu este în stare, cum poate vorbi despre astfel de lucruri? Este doar un om mic. Un om mic și foarte speriat. Nu te poți autoproclama cel mai bun din istorie. Trebuie să vină de la oameni”, a declarat Mike Tyson.

Mayweather, ironizat și de Connor McGregor

Nu doar Tyson l-a ironizat pe Mayweather, ci și ultimul său adversar oficial, Connor McGregor, pe care l-a învins prin KO în august 2017. Aceste 9 milioane te vor ține încă ceva timp în fața mea, puștiule”, este mesajul postat de luptătorul irlandez pe contul său de Instagram, aluzie la suma obținută de pugilistul american în urma meciului demonstrativ cu Nasukawa. Pe Mayweather pare să nu îl intereseze criticile venite după partida de la Tokyo. Și-a făcut deja o poză alături de banii primiți de la japonezi.