Sport

Mike Tyson, în scaun cu rotile. Cum a ajuns fostul mare campion în această situație: ”Când se declanșează nu pot nici măcar să vorbesc”. Foto

Fostul campion mondial de box la categoria grea, Mike Tyson, are mari probleme de sănătate. A fost surprins într-un scaun cu rotile.
20.09.2022 | 10:23
Mike Tyson, surprins în scaun cu roți, cu fața desfigurată și respirând cu greutate. Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Vremurile în care Mike Tyson își punea adversarii la podea după câteva lovituri năucitoare de pumni au trecut demult. Azi, fostul mare campion suferă de mai multe afecțiuni, chiar dacă nu toate sunt grave.

Mike Tyson își liniștește fanii: ”O am de mult timp”

În vârstă de doar 56 de ani legendarul pugilist Mike Tyson suferă. Problemele de sănătate se acutizează odată cu trecerea anilor și fostul mare campion este pus, adesea, în situații care îi surprind pe fani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni Tyson a fost fotografiat într-un scaun cu rotile, având fața desfigurată și respirând cu mare greutate. Din fericire a fost doar o criză de sciatică.

Fostul boxer a explicat, însă, că atunci când crizele se declanșează durerile sunt atât de mari încât îi este aproape imposibil și să vorbească.

ADVERTISEMENT

”Am sciatica de mai mult timp și se declanșează uneori. Iar atunci când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc”, a explicat Mike Tyson pentru publicația The Sun.

Sciatica este o afecțiune care provoacă iritații ale nervului sciatic, cel mai mare nerv din organism, fiind alcătuit prin unirea fibrelor din 5 rădăcini nervoase situate la nivelul coloanei vertebrale.

ADVERTISEMENT

Mike Tyson îi asigură pe fani că nu are alte probleme de sănătate

În ciuda vârstei, Mike Tyson nu a renunțat la ideea de a urca din nou în ring, ba chiar a negociat apariția în câteva meciuri demonstrative, extrem de apreciate de iubitorii ”nobilei arte”.

Fostul mare pugilist a ținut să le transmită fanilor că în ciuda imaginilor terifiante cu el în scaun cu roți, nu este vorba decât de sciatică și că nu are alte afecțiuni grave.

ADVERTISEMENT

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Mă simt foarte bine acum. Toată lumea din casa mea este binecuvântată şi suntem toţi foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem”, a spus Tyson pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT