Sport

Mike Tyson este amenințat de YouTube-rul Jake Paul. ”Îl voi lăsa în țărână și nu-i voi mai acorda această șansă vreodată”.

Lupta dintre Mike Tyson și YouTube-rul Jake Paul, cu o bursă de 36 milioane de lire sterline, pare realitate. Disputa a fost confirmată de ”amenințările” lui Paul chiar dacă fostul campion mondial spune că nu știe nimic.
19.01.2022 | 08:31
Mike Tyson este amenintat de YouTuberul Jake Paul Il voi lasa in tarana si nui voi mai acorda aceasta sansa vreodata
Presa engleză scrie că s-a ajuns la o înțelegere pentru un meci demonstrativ între Mike Tyson și Jake Paul. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Mike Tyson este în discuții avansate cu starul YouTube Jake Paul pentru o luptă la Las Vegas care ar urma să aibă loc în acest an. ”Îl voi lăsa în țărână și nu-i voi mai acorda această șansă vreodată”, a spus Jake, în presă, referindu-se la acest meci.

Potrivit presei engleze, bursa este una pe măsura interesului generat de cei doi: 36 de milioane lire sterline. Iar meciul reprezintă o surpriză, în condițiile în care toată lumea aștepta ca Tyson să boxeze mai degrabă cu fratele lui Jake, Logan Paul. Care este și el extrem de cunoscut pentru activitatea de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Duel al generațiilor, trei decenii despărțindu-i pe Mike Tyson și Jake Paul

Surse apropiate lui Mike Tyson au declarat: ”Mike și Jake sunt gata pentru un meci în Las Vegas. Există o înțelegere verbală, iar acum este vorba despre contracte și împărțirea banilor.

Mike caută o anumită cifră pentru a intra în ring cu o garanție a cotei de profit”.

Aceeași sursă a precizat că pentru Jake Paul, care are deja cinci victorii, un astfel de meci ar constitui un plus pentru carieră. Chiar dacă este, practic, un duel al generațiilor, diferența de vârstă fiind de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

”Această luptă realizează o punte între fanii boxului din vechea școală și noua generație”, a sunat declarația. Aceasta fiind urmată de bursa de 36 de milioane de lire sterline. Bani care ar urma să fie obținuți din eveniment și transmisiunile pay-per-view.

Tyson spune că nu știe nimic, dar își dorea disputa încă din noiembrie

Mike Tyson a negat însă discuțiile luni, atunci când a fost contactat de jurnaliști. ”Este un lucru nou pentru mine. M-am văzut cu Jake în St. Barths și nu a menționat asta niciodată”, a precizat fostul campion mondial.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte însă, încă din finalul lui 2021 Tyson vorbea despre un meci cu unul dintre frații Paul. Imediat după revenirea în ring împotriva lui Roy Jones Jr., într-un meci demonstrativ de opt runde.

”Acestea sunt luptele care fac bani. Tipii aceia au 35 de milioane de urmăritori. Da. La naiba, m-aș lupta cu ei. S-ar lupta cu mine. Nu îi deranjează să fie bătuți pentru o sută de milioane de dolari”, spunea Tyson.

ADVERTISEMENT

Dezamăgire în familia Fury

Lupta dintre Tyson și Jake Paul pare că i-a dezamăgit profund pe cei din familia Fury. Pentru că Tommy Fury nu are șansa de a-i da o replică în ring lui Jake.

Fratele vitreg al campionului mondial Tyson Fury, care este și star de televiziune, trebuia să fie protagonistul unui meci cu Jake Paul în decembrie. Dar Tommy, care are un palmares 7-0, cu patru victorii prin K.O., nu s-a putut prezenta din pricina unei accidentări.

Prilej pentru Jake Paul să lanseze un adevărat spectacol mediatic, plin de ironii. Care a și stârnit mânia lui Tyson Fury. Firesc, toată luma aștepta o reprogramare a meciul.

Dar acum, dacă disputa Mike Tyson – Jake Paul se confirmă, momentul va fi amânat. Poate chiar pentru 2023.

ADVERTISEMENT