Sport

Mike Tyson șochează din nou. Fotografia controversată care a strâns peste un milion de like-uri în timp record

Legendarul pugilist Mike Tyson a postat pe contul de Instagram o fotografie prin care și-a șocat, odată în plus, fanii. Instantaneul a adunat, însă, un milion de like-uri.
17.02.2022 | 11:47
Mike Tyson socheaza din nou Fotografia controversata care a strans peste un milion de likeuri in timp record
Mike Tyson. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

La 55 de ani Mike Tyson continuă să șocheze. Fostul campion mondial al greilor face ”spectacol” și în ring, în meciurile demonstrative, dar și în viața personală.

Cândva unul dintre cei mai bogați sportivi ai planetei, Mike Tyson a fost la un pas de faliment. S-a redresat financiar după ce a demarat o afacere cu canabis.

ADVERTISEMENT

Mike Tyson și sacul de… iarbă

Fostul mare pugilist a devenit un important om de afaceri din momentul în care a decis să investească într-o fermă de canabis. De altfel, a mărturisit că și el este un fidel consumator.

Azi este unul dintre cei mai mari producători legali de canabis din SUA, după ce în urmă cu aproape 20 de ani anunța că și-a risipit fabuloasa avere de 400 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Pentru că a venit vremea ”recoltei”, Mike Tyson, alături de angajații lui, s-au pus pe treabă, iar la final, fostul boxer a postat pe Instagram o fotografie în care cară un sac de marijuana.

”M-am distrat de minune în Denver cu echipa mea. A fost o săptămână pe cinste!”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Tyson.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Fanii fostului sportiv au reacționat imediat și în numai câteva ore postarea a adunat aproape un milion de like-uri, pe lângă o serie de comentarii savuroase.

Mike Tyson pregătește un demonstrativ cu un youtuber

Fostul campion a revenit în ring la 54 de ani și nu are de gând să stea prea mult departe de sportul care l-a consacrat. Chiar dacă boxează doar în meciuri demonstrative, aparițiile lui ”Iron Mike” sunt extrem e gustate de public.

ADVERTISEMENT

Agenții fostului boxer negociază un astfel de ”demonstrativ” cu Jake Paul, un celebru influencer care deține un canal de Youtube extrem de urmărit.

Confruntarea ar fi trebuit să aibă loc în această lună, însă, din motive nedeclarate deocamdată, a fost amânată. Cel mai probabil aceasta va avea loc abia în primăvara anului viitor.

Între timp, Mike Tyson s-a oferit să-l antreneze pe Anthony Joshua, fost campion mondial la categoria grea, care vrea să-și recâștige centurile pierdute.

ADVERTISEMENT