Sporturi

Mike Tyson revine în ring la 54 de ani! Meci demonstrativ cu Roy Jones Jr. Video

23.07.2020 | 22:36
Mike Tyson revine in ring la 54 de ani Meci demonstrativ cu Roy Jones Jr Video
ADVERTISEMENT

Marele pugilist Mike Tyson și-a anunțat revenirea în ring la 54 de ani și va lupta cu un alt veteran în 12 septembrie, în California.

”Iron Mike” s-a retras din activitate în urmă cu 15 ani, dar în tot acest timp a fost invadat de oferte care mai de care mai atrăgătoare pentru a reveni.

ADVERTISEMENT

În ciuda sumelor amețitoare cu care era atras, Mike Tyson a refuzat constant să se întoarcă să lupte în ring, dar de această dată s-a lăsat convins.

Revenire incredibilă în ring a lui Mike Tyson

Cotidianul britanic The Sun a anunțat că Mike Tyson va reveni în ring la 12 septembrie și va lupta într-un meci demonstrativ de opt runde cu Roy Jones Jr. Cei doi au împreună 105 ani, 54 pentru Tyson și 51 pentru adversarul său.

ADVERTISEMENT

”Da, este addevărat. Mike este o legendă și aș fi nebun să primesc o astfel de ofertă de a intra cu el în ring și să o refuz. Nu aveam nicio intenție să mă întorc și să lupt din nou, dar, de dragul lui Mike Tyson, sunt de acord să fac o excepție”, a declarat Roy Jones Jr.

”Pentru mine, aceasta este o oportunitate pe care nu o pot refuza. Dintre toți cei care au vrut să intre în ring cu el, m-a ales pe mine. Și când el a făcut asta, cum pot spune nu?”, a mai spus Jones despre întâlnirea din toamnă care va fi transmisă în sistem pay-per-view și pe platforme de socializare.

ADVERTISEMENT

Mike Tyson, care s-a retras în 2005 cu un palmares de 50 de victorii și 6 înfrângeri, a postat imagini de la antrenamentele sale şi a îndemnat starurile din box, dar şi din alte sporturi, să se alăture iniţiativei sale numite Legends Only League.

Roy Jones Jr, care și-a pus mănușile în cui în 2018, a fost campion mondial la patru categorii. Despre el, fostul campion Andrew Ward a spus că a refuzat o bursă de 33 de milioane de lire sterline pentru a-l înfrunta Tyson în 2003.

ADVERTISEMENT

Mike Tyson este acuzat de dopaj de către luptătorul rus Serghei Kharitonov, care este convins că numai în acest fel fostul campion mondial ar putea reveni în ring la o asemenea etate.

ADVERTISEMENT