Sporturi

Fostul campion mondial de box Mike Tyson s-a făcut “fermier”. Are plantaţie de cannabis!

20.07.2019 | 12:42
Fostul campion mondial de box Mike Tyson sa facut fermier Are plantatie de cannabis

Fostul campion mondial de box la categoria grea, controversatul Mike Tyson, s-a decis în urmă cu doi ani să să facă fermier. Şi nu unul oarecare, pugilistul pregătindu-se de o afacere pe care o consideră extrem de profitabilă şi de pe urma căreia este convins că se va îmbogăţi, de parcă şi aşa nu avea conturile pline cu cifre cu multe zerouri.

Mike Tyson s-a făcut “fermier”. Vrea să se îmbogăţească din cannabis!

Ferma pe care intenţionează să o facă rentabilă Mike Tyson este una specială, pentru că pe o suprafaţă de de numai puţin de 400 de acri el va cultiva o singură plantă. Opţiunea sa, după ce a studiat serios efectele terapeutice incontestabile asupra bolnavilor în stare terminală şi în general asupra persoanelor suferinde este cannabisul, plantă din care se obţine unul dintre drogurile cele mai consumate la nivel mondial: marijuana.

Cum însă tot mai multe ţări din lume dau acum o altă interpretare beneficităţii cannabisului în scop pur medical, inclusiv în România guvernul Dăncilă având această intenţie de legalizare a cannabisului în proiect, Mike Tyson vede lucrurile strict din punct de vedere financiar şi apreciază că afacerea lui va fi o reuşită totală.

mike tyson are 400 de acri pe care cultivă planta din care se face marijuana

Afacerea a pornit-o încă din 2017

Tyson a pornit deja la drum încă din 2017 şi nu se opreşte doar la cultivarea cannabisului. El are în intenţie să ţină lecţii despre modul în care se cultivă această plantă, să îi înveţe pe oameni cum să o folosească şi scopul său final, spune el, este să ajute cât de mult la uşurarea suferinţelor celor bolnavi, ale căror dureri sunt eliminate pentru o perioadă de timp dacă utilizează tratamentul cu canabis.

Celebra publicaţie GQ Magazine prezintă imagini cu primele culturi de cannabis de la ranch-ul lui Mike Tyson, el însuşi un fumător înrăit de marijuana, chiar şi pe vremea când era sportiv şi informează că fostul campion al ringului şi-a deschis inclusiv o companie, Tyson Holistic Holdings, prin care să vândă produsul finisat, adică marijuana, în mod legal, plus alte produse cu caracter naturist.