Sport

Mike Tyson, scandal monstru în avion. A bătut un pasager care nu se oprea din vorbit. Video

Fostul mare pugilist Mike Tyson a fost protagonistul unui scandal uriaș în avion, el luând la bătaie un pasager în timpul zborului de la San Francisco spre Florida.
21.04.2022 | 20:35
Mike Tyson scandal monstru in avion A batut un  pasager care nu se oprea din vorbit Video
Fostul mare pugilist Mike Tyson a fost protagonistul unui scandal uriaș în avion, el luând la bătaie un pasager în timpul zborului de la San Francisco spre Florida. Sursă foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
ADVERTISEMENT

Legendarul boxer în vârstă de 55 de ani și-a exprimat disponibilitatea de a-l antrena pe britanicul Anthony Joshua, care a pierdut la puncte meciul pentru centurile IBF, WBA și WBO cu ucraineanul Oleksandr Usyk.

Scandal în avion cu Mike Tyson

Până la momentul în care va ajunge în colțul ringului, Mike Tyson trece printr-un nou moment greu, după ce a creat un scandal uriaș în timpul unui zbor cu avionul și bătut un pasager care-l deranja pentru că vorbea prea mult.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Daily Mail, fostul campion mondial al greilor, cunoscut pentru excesele sale de furie, a cedat nervos după ce un bărbat aflat în stare de ebrietate nu se oprea din vorbit și din făcut glume.

După ce l-a rugat în mai multe rânduri pe respectivul pasager să se oprească, dar acesta a continuat, Mike Tyson s-a năsputit asupra lui și l-a luat la pumni până a fost oprit de un apropiat. ”Hei, hei, Mike, haide, oprește-te”, se aude pe filmarea făcută de un alt pasager și care a ajuns virală pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul campion mondial ar putea ajunge în fața instanței

”Martorii susțin că Tyson a fost inițial liniştit cu toți pasagerii, inclusiv cu cel care stătea în spatele lui și cu prietenul acestuia. A acceptat chiar să apară într-un selfie făcut de unul dintre aceşti bărbaţi.

Cu toate acestea, se pare că pasagerul a continuat să-l ‘enerveze’, moment în care americanul i-ar fi aplicat o serie de pumni în faţă şi i-a însângerat fruntea”, scriu jurnaliștii britanici despre acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care apare destul de ”șifonat” după incident, a primit îngrijiri medicale și a fost nevoit să dea declarații la poliției. Rămâne de văzut dacă acesta îl va acționa în judecată pe fostul mare pugilist sau cazul va fi clasat.

Tyson a revenit în ring la 54 de ani

Fostul mare pugilist a devenit un important om de afaceri din momentul în care a decis să investească într-o fermă de canabis. De altfel, a mărturisit că și el este un fidel consumator. Azi este unul dintre cei mai mari producători legali de canabis din SUA, după ce în urmă cu aproape 20 de ani anunța că și-a risipit fabuloasa avere de 400 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Mike Tyson a revenit în ring la 54 de ani și nu are de gând să stea prea mult departe de sportul care l-a consacrat. Chiar dacă boxează doar în meciuri demonstrative, aparițiile lui ”Iron Mike” sunt extrem e gustate de public.

Agenții fostului boxer negociază un astfel de ”demonstrativ” cu Jake Paul, un celebru influencer care deține un canal de Youtube extrem de urmărit. Confruntarea ar fi trebuit să aibă loc în februarie, însă, din motive nedeclarate deocamdată, a fost amânată. Cel mai probabil aceasta va avea loc abia în primăvara anului viitor.

ADVERTISEMENT