News

Destăinuirile lui Mike TYSON! Cu cine a făcut SEX în închisoare şi de ce era să-l BATĂ MĂR pe Brad Pitt

Mike Tyson, unul dintre cei mai mari boxeuri la categoria grea din istorie, a ajuns la 47 de ani şi va lansa o carte autobiografică care va isca o serie de controverse, aşa cum fost şi viaţa...
10.11.2013 | 17:25
Destainuirile lui Mike TYSON Cu cine a facut SEX in inchisoare si de ce era sal BATA MAR pe Brad Pitt

Mike Tyson, unul dintre cei mai mari boxeuri la categoria grea din istorie, a ajuns la 47 de ani şi va lansa o carte autobiografică care va isca o serie de controverse, aşa cum fost şi viaţa marelui sportiv.

“Undisputed Truth” este povestea unei cariere de succes, dar şi al unei vieţi udată cu alcool, cu droguri şi sex. În acest moment, fostul sportiv se află într-un centru de reabilitare pentru a scăpa de dependenţa de alcool şi droguri.

A făcut sex cu terapeuta închisorii!

Mike Tyson neagă şi acum acuzaţia de viol din cauza căreia a fost închis trei ani şi dezvăluie amănunte extraordinare despre viaţa sa de după gratii. “Cum să violezi pe cineva care vine în camera ta de hotel la două dimineaţa?! Cît timp am fost închis am făcut atît de mult sex încît eram epuizat, nici măcar nu mai mergeam la sala de sport. Pur şi simplu stăteam în celulă toată ziua”, mărturiseşte fostul boxer.
Boxeurul dezvăluie că a avut o relaţie sexuală cu terapeuta închisorii, care ar fi trebuit să-l ajute să scape de obiceiurile sale, şi recunoaşte că relaţia a început abia după ce i-a dat acesteia 10.000 de dolari pentru a-şi reface acoperişul casei.

Îl urăşte pe Don King

Chiar dacă s-a retras demult din cariera de sportiv, Mike Tyson spune că rănile pe care i le-a provocat Don King nu s-au cicatrizat: “Încă îmi doresc să-l ucid cînd mă gîndesc cîte lucruri oribile mi-a făcut”

Mike Tyson dezvăluie că a cîştigat de-a lungul carierei circa 300 de milioane de dolari, dar că nu a reuşit să mai păstreze prea mulţi fiind foarte risipitor. Boxeurul povesteşte cum într-un an a cîştigat 65 de milioane de dolari şi a cheltuit 60!

Brad Pitt s-a speriat cînd l-a văzut pe Tyson!

Tyson dă vina pe actriţa Robin Givens pentru multe dintre problemele sale: “Am surprins-o în casa noastră cu Brad Pitt. Cînd m-a văzut s-a panicat, mă implora şi-mi spunea să nu-l lovesc”.