Fotbal international

Mikel Arteta a fost depistat pozitiv la coronavirus! Callum Hudson-Odoi s-a vindecat

13.03.2020 | 10:14
Mikel Arteta a fost depistat pozitiv la coronavirus Callum HudsonOdoi sa vindecat
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, a fost depistat pozitiv la coronavirus, iar clubul a decis ca mai multe persoane să intre în autoizolare.


UPDATE, 13 martie, ora 10:15 / Jucătorul echipei Chelsea , Callum Hudson-Odoi, a anunâat pe rețelele de socializare că este vindecat de coronavirus, deși anunțul infestării sale a fost făcut în această dimineață de gruparea londoneză.

ADVERTISEMENT


Mikel Arteta a fost depistat pozitiv la coronavirus

La scurt timp după ce Mikel Arteta a fost depistat pozitiv la coronavirus, clubul Brighton a anunțat că partida de sâmbătă cu Arsenal, din etapa a 30-a din Premier League, a fost amânată.

Conform BBC, oficialii Premier League vor purta o discuție de urgență cu șefii ”tunarilor” pentru a stabili ce se va întâmpla cu meciurile viitoare, dar șansele ca acestea să se joace sunt minime. Londonezii au anunțat deja că un număr semnificativ de persoane, care au intrat în contact cu spaniolul vor intra în autoizolare.

ADVERTISEMENT

”Voi reveni la muncă imediat ce mi se va permite”

”Este foarte greu, dar am făcut testul după ce m-am simţit rău. Voi reveni la muncă imediat ce mi se va permite”, a declarat Mikel Arteta, după ce a fost depistat pozitiv la corona virus.

”Sănătatea oamenilor noştri este prioritatea noastră acum. Suntem în legătură cu oamenii care se ocupă de situaţie şi abia aşteptăm să revenim la antrenamente, atunci când medicii ne vor permite”, a spus și directorul general al ”tunarilor”, Vinai Venkatesham.

ADVERTISEMENT

Benjamin Mendy s-a autoizolat

BBC scrie că cele 20 de cluburi din Premier League urmează să aibă o discuție de urgență pentru a se decide asupra unei strategii comune. Cea mai posibilă opțiune ar fi ca ele să ceară amânarea tuturor partidelor ce urmează să se joace în acest weekend.

Clubul Chelsea Londra a anunțat că toți jucătorii și antrenorii primei echipe vor intra în carantină, după ce atacantul Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv. Formaația lui Frank Lampard ar trebui să joace sâmbătă, în deplasare, cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Fundașul formației Manchester City, Benjamin Mendy, a decis să se autoizoleze ca măsură de precauție, după ce un membru al familiei sale a fost internat în spital cu simptome de coronavirus.

Trei jucători de la Leicester sunt în carantină

Panica a pus stăpânire și pe Premier League, după ce trei jucători ai echipei Leicester City au prezentat simptome specifice virusului COVID-19. Managerul Brendan Rodgers a declarat că cei trei fotbaliști suspecți de coronavirus se află în acest moment în carantină, dar nu le-a dat numele.

Premier League este cel mai bogat campionat din lume, iar ameninţarea coronavirusului a impus măsuri fără precedent în ceea ce priveşte prima ligă engleză. Deși nu au amânat meciurile, oficialii au decis că se vor disputa cu porţile închise.

ADVERTISEMENT