Fotbal international

Mikky Kiemeney, „minunea blondă” a Olandei la CM din Qatar

Mikky Kiemeney (24 de ani), „minunea blondă” a Olandei, a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar, unde îl susține pe Frenkie de Jong.
07.12.2022 | 10:24
Mikky Kiemeney are o afacere evaluată la 1 milion de euro. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Olanda întâlnește Argentina în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, iar din tribune va fi susținută frenetic de Mikky Kiemeney este una dintre cele mai „fierbinți” fane ale „Portocalei Mecanice”.

Mikky Kiemeney, „minunea blondă” a Olandei la CM din Qatar

Mikky Kiemeney este iubita mijlocașului central al Barcelonei și al naționalei Țărilor de Jos (Olanda), Frenkie de Jong.

ADVERTISEMENT

Deși are doar 24 de ani, Mikky este antreprenor și influencer și nu are nevoie de banii celebrului său iubit pentru a se întreține. Superba olandeză a făcut spectacol la Doha, unde s-a pozat în tricoul naționalei Olandei și și-a arătat formele pe plajă.

Iubita lui Frenkie de Jong se distrează alături de prietenele și nevestele celorlați fotbaliști olandezi, însă e prietenă foarte bună și cu Anna Lewandowska, soția lui Robert Lewandowski: „Seara trecută: Polonia și Olanda”, a scris ea pe Instagram, în timp ce Anna Lewandowska i-a replicat: „frumoasa mea”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

În timpul liber, de Jong a însoțit-o pe Mikky la plajă, iar olandeza se simte excelent în Qatar: „Îmi fac amintiri”, a mai scris ea într-o postare pe Instagram. Mikky Kiemeney știe și cum să îl încurajeze de Jong înainte de meciuri: „Fă-ți numărul 21”, i-a transmis iubitului care poartă tricoul cu numărul 21.

Mikky Kiemeney, mesaj emoționant pentru Frenkie de Jong înainte de startul Campionatului Mondial

Mikkey Kiemeney a avut o postare care i-a emoționat profund pe suporterii olandezi: „Am văzut cu ochii mei cât de mult ai muncit să ajungi unde ești acum. Începând din perioada când nu erai convocat, ziua în care ai surprins la naționala Olandei și până azi, în drumul nostru spre prima Cupa Mondială. 

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

„Meriți asta. Suntem toți mândri de tine. Bucură-te de fiecare moment”, i-a mai transmis superba blondă.

Mikky Kiemeney și Frenkie de Jong trăiesc o poveste de dragoste încă din liceu, chiar dacă la început erau doar prieteni. Iubita lui de Jong înțelege perfect cât de complicată e viața de sportiv și a făcut hochei de performanță. Fotbalistul a surprins-o în urmă cu câteva luni, când a cerut-o de nevastă în mijlocul deșertului: „Am spus da”, a adăugat ea în descrierea pozei postate bineînțeles pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

A renunțat la sport, punând bazele propriului brand Mikky Ki și își vinde produsele pe online. Prezența ei este extrem de apreciată pe platformele sociale. Pe Instagram are peste 1,5 milioane de fani.

Mikky Kiemeney are un corp de invidiat
Mikky Kiemeney are un corp de invidiat

În 2018, a fost aleasă cea mai frumoasă iubită de fotbalist din Olanda, în revista FHM, ceea ce nu mai are nevoie de alte comentarii.

Mikky Kiemeney va putea susține din nou Olanda de pe stadion, în meciul din sferturile de finală împotriva Argentinei de vineri, 9 decembrie, ora 21:00.


  • 3,50 este cota GET’S BET pentru pronosticul „1 solist” la Olanda – Argentina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: