Life

Actrița Mila Moreira a murit. Vedeta din telenovele avea 72 de ani și era internată în spital

Lumea filmului este în doliu. Mila Moreira, actrița pe numele său real Marilda Moreira da Silva, a încetat din viață la vârsta de 72 de ani, luni, 6 decembrie 2021.
08.12.2021 | 16:31
Actrita Mila Moreira a murit Vedeta din telenovele avea 72 de ani si era internata in spital
Mila Moreira a murit. Actrița de telenovele avea 72 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista era internată la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, după ce ultima săptămână din viață și-a petrecut-o în Paraty, un oraș de pe coastă.

Vedeta, care și-a început cariera ca model în anii ’60, a lăsat în urma sa multă durere și suferință. Familia actriței nu a dorit să vorbească despre cauza decesului.

ADVERTISEMENT

Mila Moreira urma să participe la o paradă pentru brandul belgian Van-M, dar din păcate, nu a mai ajuns la eveniment. Acum rudele se pregătesc pentru înmormântare.

Mila Moreira a murit. Actrița de telenovele avea 72 de ani

„Era mereu luminoasă, foarte fericită, ușoară, foarte strălucitoare, era extrem de inteligentă, perspicace. 

ADVERTISEMENT

Ea m-a învățat multe despre viață, despre relații. A fost extrem de generoasă și a împărtășit ceea ce a învățat”, a declarat actrița Ana Paula Pedro, verișoara Milei, scrie revista Quem.

Mila Moreira a lucrat ca model, dar în anii ’70 a devenit jurat în cadrul show-ului de televiziune „Chacrinha”. Ulterior, a migrat către telenovele.

ADVERTISEMENT

A fost primul model care a abandonat această carieră pentru a se dedica filmărilor. Debutul a avut loc în 1979, producția intitulându-se „Marrom Glacê”.

De-a lungul carierei sale, actrița a jucat în peste 30 de telenovele și miniseriale de televiziune. De asemenea, Mila Moreira a apărut și în șase producții cinematografice.

ADVERTISEMENT

Mila Moreira a jucat mereu personaje bogate în telenovele, iar când a împlinit vârsta de 70 de ani a vorbit despre acest aspect.

„Întotdeauna interpretez un personaj bogat, dar nu mă deranjează. Mă supăr mai mult când spun că sunt fost model. Știi cât de mult a trecut de când nu am mai urcat pe un catwalk? 37 de ani!

Am fost model timp de 11, 12 ani și trebuie să port asta pentru tot restul vieții. Știu să fac un personaj sărac, dar nu mă lasă. Arăt bogată, dar nu am fost niciodată”, a spus actrița, mai arată sursa citată.

Mila Moreira, căsătorită de patru ori de-a lungul anilor

În ceea ce privește viața sentimentală regretata vedetă a fost căsătorită de patru ori. Prima oară a fost soția designerului Hans Donner.

Apoi, vedeta a fost măritată cu colegi de breaslă, actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde fiindu-i parteneri de viață.

ADVERTISEMENT