Milan a tremurat 65 de minute cu Dudelange, dar în final s-a impus cu 5-2. Video

Alin Miu   
in Europa League
29/11/2018, 22:15
Milan a tremurat 65 de minute cu Dudelange, dar în final s-a impus cu 5-2. Video
Milan a tremurat 65 de minute cu Dudelange, dar în final s-a impus cu 5-2. Video

Dudelange a sperat să dea o lovitură istorică pe San Siro, dar în final s-a văzut învinsă cu 2-5. Italienii nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de două goluri la Pireu, cu Olympiakos, pentru a merge în șaiseprezecimile Europa League. 


Milan a tremurat 65 de minute cu Dudelange

Cutrone a deschis scorul în minutul 21 din pasa lui Higuain, dar la pauză a fost 1-1, grație golului înscris de Stolz, în minutul 39. Tot luxemburghezii au marcat după pauză, prin Turpel în minutul 49.

Minunea a ținut aproximativ 20 de minute. Din minutul 66 și până în minutul 81, Milan a marcat de patru ori, oaspeții înscriind în proprie poartă de două ori. Pentru italieni au mai înscris Calhanoglu și Borini.

Vezi aici toate rezultatele din Europa League!

Dudelange a eliminat-o pe CFR Cluj

Dudelange, care rămâne fără vreun punct în grupele Europa League, a dat lovitura în fazele preliminarii, acolo unde a eliminat campioana României CFR Cluj. A fost 5-2 la general pentru Dudelange, după 2-0 în Luxemburg și 3-2 în Gruia. Mai mult, luxemburghezii au condus chiar cu 3-0 la returul din România. Dudelange a dat o altă mare lovitură în turul III. A eliminat-o pe Legia Varșovia.

Interesant este că Dudelange ocupă doar locul 3 în liga internă, la nouă puncte în urma ocupantei primului loc. În comparație, AC Milan se află pe locul 5 în campionat și are deja un handicap de 15 puncte față de liderul Juventus.

Miza milanezilor o reprezintă însă ocuparea unuia din primele patru locuri, toate asigurând prezența directă în următoarea ediție a grupelor Ligii Campionilor. Distanța față de Lazio este de numai un punct. În acest weekend, Milan are meci cu Parma, ocupanta locului 6.

 

Închide ×