Milan îl vinde pe Donnarumma! Îl face cadou la Real Madrid

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
25/03/2018, 13:21
Milan îl vinde pe Donnarumma! Îl face cadou la Real Madrid GALERIE FOTO

Situaţia se îngroaşă de la o zi la alta la AC Milan. Gazzetta dello Sport a titrat duminică pe prima pagină: Procuratura anchetează preluarea clubului de la chinezi, suspiciunea de spălare de bani prin această operaţiune fiind din ce în ce mai mare.

Până una-alta conducerea clubului a ajuns să îl someze pe noul patron din Asia să vireze de urgenţă suma de 10 milioane euro în conturi, pentru a echilibra un anumit bilanţ, dar chinezul Li parcă a intrat în pământ şi nu a dat nici un răspuns.

Cum şansele lui Milan la Champions League pentru viitorul sezon sunt destul de mici, actuala conducere a început deja să contureze strategia de avarie, ce ar însemna că nu mai pune bază pe sprijinul financiar al chinezilor. Pentru a nu risca un colaps financiar, rossonerii trebuie să vândă de urgenţă de cel puţin 150 de milioane de euro.

Prin urmare au început deja să îşi strige marfa şi primii contactaţi, conform cotidianul spaniol Sport, au fost şefii lui Real Madrid. Pentru aceştia sunt la ofertă portarul Donnarumma şi mijlocaşul ofensiv Suso. Primul a fost dorit la Madrid vara trecută, al doilea în această iarnă. Milan speră să ia pe cei doi în jur de 80-90 milioane euro. Suso este mare fan Real şi ar merge, după cum a declarat, şi pe jos până pe Bernabeu, numai să ajungă la Real.

Închide ×