Fotbal international

UEFA nu iartă! Milan riscă să fie exclusă din cupele europene

AC Milan are un sezon mediocru după ce a investit în vară peste 200 de milioane de euro, iar acum au intrat în vizorul UEFA care nu crede în proiectul investitorilor chinezi.
21.11.2017 | 11:55
UEFA nu iartă! Milan riscă să fie exclusă din cupele europene

Conform Marca, preşedintele clubului italian, Marco Fassone, a mers în urmă cu două săptămâni la sediul forului european pentru o întâlnire cu preşedintele Aleksander Ceferin în care a încercat să-l convingă de viabilitatea proiectului.

Sursa citată notează că oficialul grupării italiene a prezentat actele, dar nu a reuşit să-i convingă pe oamenii de la UEFA, iar Comisia de Disciplină a forului continental ar putea exclude formaţia AC Milan din cupele europene în sezonul viitor.

Clubul AC Milan a fost cumpărat cu 740 de milioane de euro

Gruparea AC Milan a fost cumpărată de o companie chineză cu 740 de milioane de euro, însă fostul proprietar Silvio Berlusconi nu şi-a primit banii şi a declarat că este pregătit să ia clubul înapoi. Chinezii au investit peste 200 de milioane de euro în jucători vara trecută.

Mai mult, Yonghong Li, proprietarul clubului, nu pare a fi în realitate cine a spus că este. Publicaţia New York Times a scris că acesta nu este recunoscut ca om de afaceri în China, mina pe care susţine că o deţine nu este a lui şi că ar avea mai puţini bani decât a declarat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri