Video. Derby della Madonnina, nedecis. Ratări uluitoare de ambele părţi

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
04/04/2018, 18:05
Video. Derby della Madonnina, nedecis. Ratări uluitoare de ambele părţi

UPDATE, ora 21:35/   Ac Milan şi Inter Milano au remizat, 0-0, în Derby della Madonnina, într-o partidă în care Mauro Icardi a avut un gol anulat şi o ratare incredibilă. Inter îşi păstrează astfel locul patru, în timp ce AC Milan rămân pe şase în Serie A. VEZI AICI RATAREA INCREDIBILĂ A LUI ICARDI


UPDATE, ora 18:50/  Luciano Spaletti şi Gennaro Gattuso au ales să trimită cele mai bune formule de start încă din primul minut al marelui derby. Inter va începe din primul minut cu Mauro Icardi şi Antonio Candreva, în timp ce Gattuso a ales să îl trimită de la primul fluier pe Patrick Cutrone.

UPDATE, ora 18:00/ Jucătorii lui AC Milan vor purta banderole negre în derby-ul cu Inter Milano, după ce e Ray Wilkins , fostul fundaş englez, e decedat la 61 de ani în urma unui stop cardiac. Wilkins a evolaut pe San Siro între 1984 şi 1987, fiind transferat din Premier League de la Manchester United.


Milan – Inter LIVE STREAM Serie A. Derby della Madonnina a ajuns la episodul cu numărul 221. Partida ar fi trebuit să se dispute în urmă cu o lună, dar a fost amânată după decesul căpitanului formaţiei AC Fiorentina, Davide Astori. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Milan – Inter LIVE STREAM Serie A. Inter are un mic avantaj în meciurile directe, reuşind să câştige 78 de partide din cele 220 disputate, cu două mai mult decât a reuşit rivala Milan. Alte 66 de întâlniri s-au încheiat la egalitate.

Milan – Inter LIVE STREAM Serie A. Luptă pentru Champions League

Milan – Inter LIVE STREAM Serie A. Cele două formaţii se luptă pentru Top 4 care duce în sezonul viitor al Champions League. Milan nu îi va avea la dispoziţie pe Biglia (suspendat), Abate şi Conti (accidentaţi), în timp ce de la Inter va lipsi Ranocchia, accidentat.

Ştirea MOMENTULUI

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×