Fotbal international

Milan l-a transferat pe noul star al fotbalului brazilian! Jucătorul era dorit de marile forțe ale Europei. Video

Autor: Traian Terzian | 11.10.2018 | 11:07
AC Milan l-a transferat pe mijlocașul Lucas Paqueta, considerat noul star al fotbalului brazilian

Conducătorii clubului AC Milan au reușit o lovitură extraordinară pe piața transferurilor și și-au asigurat semnătura noului star al fotbalului brazilian. Mijlocașul formației Flamengo, Lucas Paqueta, a efectuat deja vizita medicală, actele urmează să fie semnate în zilele următoare, iar jucătorul va sosi la noua sa echipă din iarnă.

Considerat o mare speranță, presa braziliană a scris despre Lucas Paqueta că se aseamănă foarte mult cu fostul star al Milanului, Kaka, dar are ceva și din Ronaldinho, dar și din argentinianul Javier Pastore. În vârstă de 21 de ani, jucătorul de la Flamengo a debutat în naționala Braziliei în această toamnă, evoluând 20 de minute în amicalul cu Statele Unite ale Americii și 35 de minute în cel cu El Salvador.

Lucas Paquetá ● Crazy Skills & Goals ● 2018

NEW VIDEO: Lucas Paquetá ● Crazy Skills & Goals ● 2018Check out YouTube: https://youtu.be/ywdFiJiOOT0

Gepostet von Caio Football am Samstag, 28. Juli 2018

Milan va plăti 35 de milioane de euro pentru transferul noului star al fotbalului brazilian

Cel care a insistat pentru transferul lui Lucas Paqueta a fost chiar conaționalul său Leonardo, care din vară a preluat funcția de director general al clubului din Serie A. Pentru aducerea noului star al fotbalului brazilian, AC Milan va plăti 35 de milioane de euro plus bonusuri, iar jucătorul va semna un contract pe cinci sezoane.

Lucas Paqueta celebrează un gol marcat pentru Flamengo
Lucas Paqueta celebrează un gol marcat pentru Flamengo

”Poziția mea preferată este cea de mijlocaș central. Ca număr 10 mă simt cel mai bine. Idolul meu este Kaka, dar îl admir foarte mult și Andres Iniesta. Aceși fotbaliști m-au inspirat mereu”, a declarat Lucas Paqueta, conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Lucas Paqueta a debutat în prima formație a celor de la Flamengo în 2016 și a devenit imediat favoritul tribunelor. În cei doi petrecuți la echipa de seniori, mijlocașul a reușit să marcheze 17 goluri în 87 de meciuri. Toate aceste cifre l-au adus pe brazilian în atenția cluburilor mari din Europa, de serviciile sale mai fiind interesate FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Manchester United, FC Liverpool și Juventus Torino.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!