Fotbal international

Video Milan – Lazio. Cutrone a marcat cu mâna primul gol al Diavolului!

Partida Milan - Lazio s-a terminat cu succesul echipei locale, scor 2-1, victorie care legitimează prezenţa lui Gennaro Gattuso pe banca rossonerilor.
28.01.2018 | 10:38
Video Milan  Lazio Cutrone a marcat cu mana primul gol al Diavolului
ADVERTISEMENT

UPDATE: Al patrulea meci fără eşec pentru Milan sub comanda lui Gennaro Gattuso, căruia iată că luna a cărui nume îl poartă i-a adus noroc. Pentru adversara FCSB un meci modest şi primul eşec în deplasare în afara Romei, singurul de până acum considerat afară fiind în derbyul Capitalei. Însă rămâne momentul de la primul gol, marcat de Cutrone, în care se vede clar că loveşte mingea cu braţul şi nu cu capul, dar arbitrul nu acceptă intervenţia VAR! VEZI AICI VIDEO

UPDATE: În minutul 44 centrarea lui Calabria e reluată cu capul în gol de Bonanventura şi Milan va intra la pauză în avantaj!

ADVERTISEMENT

UPDATE: În minutul 20 muntengreanul Marusic restabileşte egalitatea pe tabela de marcaj.

UPDATE: În minutul 15 tocmai tânărul Cutrone, cel preferat neaşteptat de Gattuso în ultimul moment, este cel care deschide scorul pentru Milan, după o lovitură liberă. Dar Cutrone a lovit balonul cu braţul, nu cu capul, iar la solicitările jucătorilor romani de a se apela la VAR, nici nu a vrut să audă.

UPDATE: Iată echipele de start.

AC Milan: Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Antonelli – Kessie, Biglia, Bonaventura – Suso, Cutrone, Calhanoglu. Antrenor: Gennaro Gattuso.

ADVERTISEMENT

Lazio: Strakosha – Bastos, De Vrij, RADU – Marusic, Parolo, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic – Luis Alberto – Caicedo. Antrenor: Simone Inzaghi. Lazio e neînvinsă de şase partide.


O deplasare grea pentru Lazio, un meci greu ca gazdă pentru AC Milan. Cu alte cuvinte, ceea ce pronosportiştii numesc un meci de triplă. Romanii vor fi lipsiţi de golgeterul Ciro Immobile, iar de la gazde nu poate juca Ricardo Rodriguez. VEZI AICI MECIUL ONLINE

ADVERTISEMENT

Lazio nu s-a simţit niciodată în largul ei la Milano, în faţa rossonerilor, dar acum, AC Milan, în mod paradoxal, tocmai în stagiunea în care a făcut cele mai mari investiţii şi a adus un pogon de jucători, nu a reuşit să aibă cadenţa dorită, de a se bate pentru Champions League.

Milan – Lazio LIVE STREAM Serie A. Examen de maturitate pentru Gattuso

Milan – Lazio LIVE STREAM Serie A. Trupa lui Simone Inzaghi, în schimb, a cheltuit mult mai puţin, dar are şanse reale de a termina pe unul dintre locurile 3 sau 4 şi a obţine biletele pentru Champions League. Va fi un meci greu de ambele părţi, în care Rino Gattuso va demonstra dacă e un antrenor de talia lui AC Milan, pentru că aici nu mai contează trecutul de fotbalist pe „San Siro”, ci abilitatea de a redresa o corabie aflată serios în derivă.

ADVERTISEMENT

Milan – Lazio LIVE STREAM Serie A. Se va juca ofensiv, AC Milan e adepta unui 4-3-3, iar Lazio are răspuns cu oamenii din faţă şi aşteptăm goluri. Poate că nu foarte multe, dar minimum două, nefiind exclus să marcheze ambele formaţii.

ADVERTISEMENT
Tags: