Arsenal şi AC Milan pe urmele unui mijlocaş neamţ

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/03/2018, 20:35
Arsenal şi AC Milan pe urmele unui mijlocaş neamţ

CalcioMercato a anunaţat că AC Milan şi Arsenal sunt pe urmele mijlocaşului german de 22 de ani, Max Meyer, cel care evoluează la Schalke. Fotbalistul din Bundesliga este cunoscut ca unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului german, însă nu a reuşit să confirme cu adevărat aşteptările nemţilor.

Meyer a prins 22 de meciuri în acest sezon din postura de titular în Bundesliga şi a devenit un jucător vital al echipei sub conducerea lui Domenico Tedesco. Sursa citată a anunţat că Massimiliano Mirabelli, directorul lui Milan, s-a întâlnit deja cu agentul jucătorului pentru a negocia o viitoare mutare în Serie A.

Milan se bate cu Arsenal pentru semnătura lui Meyer

Formaţia londoneză va încerca în vară să îşi întărească şi mai mult lotul în tenativa de a revenit în lupta pentru titlul din Premier League. “Tunarii” sunt dispuşi să scoată cel puţin 30 de milioane de euro pentru Meyer, în cazul în care Jack Wilshere nu îşi prelungeşte contractul.

16 milioane de euro este cota pe care o are Max Meyer pe transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Meme Stoica i-a ironizat pe dinamovişti. “Jos mileurile! Aceeaşi poartă, acelaşi minut!” Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×