Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Milan Skriniar, starul naționalei Slovaciei, mesaj direct pentru atacantul României înainte de meciul decisiv: „Vom porni de la zero”

Milan Skriniar a vorbit despre Slovacia - România, în ultima etapă din faza grupelor la EURO 2024. Starul lui PSG a salutat un „tricolor”, înaintea meciului direct.
22.06.2024 | 06:30
Milan Skriniar starul nationalei Slovaciei mesaj direct pentru atacantul Romaniei inainte de meciul decisiv Vom porni de la zero
Milan Skriniar i-a adresat un mesaj unuia dintre atacanții naționalei României înainte de meciul de la EURO 2024. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Slovacia a pierdut al doilea meci de la EURO 2024, scor 1-2 cu Ucraina, vineri după-amiază, la Dusseldorf. Naționala lui Francesco Calzona a intrat cu avantaj minim la cabine, însă Ucraina a avut forța să revină, datorită golurilor lui Shaparenko și Yaremchuk. În prezent, toată atenția slovacilor se îndreaptă către meciul decisiv cu România pentru calificarea în „optimi”.

Milan Skriniar, prima reacție după Slovacia – Ucraina 1-2 la EURO 2024

Slovacia a început ca din tun EURO 2024 din Germania, reușind să câștige cu Belgia la debut, scor 1-0. Naționala lui Francesco Calzona a menținut ritmul dinamic doar în prima repriză a meciului cu Ucraina. Schranz a deschis scorul pentru slovaci după mai mult de un sfert de oră.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, unul dintre fotbaliștii care au luat cuvântul din naționala Slovaciei a fost Milan Skriniar. Fundașul central al lui PSG a vorbit despre partida cu România, miercuri, 26 iunie, ora 19:00, la Frankfurt.

„Nu mă interesează rezultatul din Belgia – România. De mâine, toate echipele din grupă pot avea trei puncte, deci vom porni de la zero. Totul depinde doar de noi, iar ultimul joc cu România va fi foarte important.

ADVERTISEMENT

Suntem încrezători, nu este un capitol la care avem probleme. Știm cât de buni suntem și ce avem de făcut. Dacă vom respecta tot ce ne transmite selecționerul, știm că putem face un rezultat bun”, a declarat Milan Skriniar.

  • Cotat la 30 de milioane de euro, Milan Skriniar este al doilea cel mai valoros fotbalist din lotul Slovaciei, după David Hancko (35 de milioane de euro)
ADVERTISEMENT

Milan Skriniar, starul naționalei Slovaciei, mesaj direct pentru atacantul României înainte de meciul decisiv

În a doua parte a discursului, Milan Skriniar a vorbit despre înfrângerea naționalei Slovaciei cu Ucraina, scor 1-2. În final, fundașul central de la PSG l-a amintit pe George Pușcaș, cu care a fost coechipier în perioada petrecută la Inter.

„Știam că vor împinge jocul spre poarta noastră. Trebuia să fim mai atenți pe momentele de posesie. Asta ne-a lipsit în această după-amiază. Trebuie să ne regrupăm, să ținem capul sus și să mergem mai departe. 

ADVERTISEMENT

Îl cunosc, am jucat la Inter. Te salut, Pușki!”, au fost cuvintele lui Milan Skriniar. Slovacia ocupă locul 3 în Grupa E după două etape, cu 3 puncte, la egalitate cu România și Ucraina pe primele două locuri. „Tricolorii” au un meci în minus.

„Va fi o adevărată dramă!”. Ce a scris presa din Slovacia înainte de meciul cu România

Slovacia spera la o calificare miraculoasă în „optimile” EURO 2024 încă de la meciul cu Ucraina. Naționala pregătită de italianul Francesco Calzona s-a văzut învinsă de Ucraina, scor 1-2, și are nevoie de un rezultat pozitiv în ultima etapă cu România.

În cazul în care „tricolorii” vor pierde cu Belgia, atunci toate cele 4 echipe vor avea același număr de puncte (3) cu o etapă înainte de finalul grupelor. „Va fi o adevărată dramă!

A doua partidă a Slovaciei la EURO 2024 din acest an din Germania a decurs prost, pierzând la Düsseldorf cu 1-2 în fața Ucrainei, care a obținut primele 3 puncte ale turneului. Slovacii au același număr de puncte. Nimeni din grupa E nu este încă asigurat de calificarea în optimi de finală”, au scris jurnaliștii slovaci de la sport.sk.

ADVERTISEMENT
1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „GG” la meciul Belgia - România