Fotbal intern

Cum a ajuns Milevski din UCL la Chiajna. A rezistat doar trei zile!

UPDATE / Transferul lui Artem Milevski la Concordia Chiajna a surprins fotbalul din România, jucătorul de 31 de ani fiind una dintre figurile emblematice ale fotbalului ucrainean din ultimul...
05.02.2016 | 13:21
Cum a ajuns Milevski din UCL la Chiajna A rezistat doar trei zile
ADVERTISEMENT

UPDATE / Transferul lui Artem Milevski la Concordia Chiajna a surprins fotbalul din România, jucătorul de 31 de ani fiind una dintre figurile emblematice ale fotbalului ucrainean din ultimul deceniu. Mutarea mijlocaşului a scos în evidenţă cîteva evenimente neştiute de publicul larg.

Cu 50 de selecţii pentru naţionala Ucrainiei şi 22 de partide în Liga Campionilor, Milevski a fost considerat a fi înzestrat cu un talent asemănător cu cel al lui Andrei Shevschenko, însă viaţa tumultoasă a acestuia l-a tras în jos, evenimentele îmbibate cu mult alcool fiind mult mai numeroase şi spectaculoase decît reuşitele din teren. Prezenţă constantă în cluburile de lux din Kiev şi pasionat de maşini scumpe, Milevski a distrus complet un Maserati şi un Ferrari din cauza faptului că a condus sub influenţa alcoolului.

ADVERTISEMENT

Dat afară după trei zile!

Ceea ce nu se ştie este că înainte să ajungă la Chiajna, Artem Milevski ajunsese la un acord cu Bate Borisov şi colaborarea părea să meargă pe o pantă ascendentă atît pentru jucător, cît şi pentru clubul din Belarus. Numai că, după numai trei zile, acestuia i-a fost reziliată înţelegerea! Motivul care a stat în spatele acestei decizii nu este străină de viciile care l-au făcut cunoscut pe Milevski.

“Acesta este motivul pentru care a ajuns la Chiajna, la una dintre codaşele Ligii 1. Milevski are uşile închise peste tot, a comis-o grav la fiecare club la care a fost”, au precizat oficiali ai Concordiei Chiajna.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

UPDATE / Artem Milevski, fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, a ajuns în Liga 1. Preşedintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, a comentat în legătură cu transferul fotbalistului în vîrstă de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

A semnat pînă la finalul acestui sezon cu opţiunea de prelungire pe încă un an”, a spus Cristi Tănase pentru FANATIK.RO.

În cazul în care Concordia va retrograda, opţiunea de extindere a contractului devine nulă.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

Artem Milevski, 31 de ani, fostul jucător al lui Dinamo Kiev este foarte aproape de un transfer în România!

Fotbalistul e în România şi a ajuns la un acord cu Chiajna, iar acum se redactează contractul care va fi semnat în orele următoare. Jucătorul vine din postura de liber de contract, după ce s-a despărţit de croaţii de la RNK Split.

Astăzi, jucătorul a venit la Chiajna şi a inspectat baza de pregătire a formaţiei ilfovene, anunţă gsp.ro

Sînt discuţii, dar în următoarele vom putea vorbi mai multe despre acest transfer“, a declarat pentru FANATIK.RO, Cristi Tănase, preşedintele ilfovenilor.

Milevskiy este unul dintre cei mai importanţi jucători din Ucraina ultimilor ani, bifînd 50 de meciuri pentru naţională şi 8 goluri. Cea mai mare parte din carieră a petrecut-o la Dinamo Kiev, unde a fost căpitan, echipă pentru care a jucat 177 de meciuri şi a marcat de 57 de ori. Acesta a jucat şi în Liga Campionilor cu Dinamo Kiev împotriva lui Real Madrid şi Barcelona, partide în care a şi înscris.

De-a lungul carierei, Milevskiy a cîştigat patru ori titlul în Ucraina, patru Cupe şi cinci Supercupe. În 2008 şi 2009 a fost desemnat cel mai bun jucător ucrainean, iar în 2009 a fost ales şi cel mai bun jucător din campionatul Ucrainei.

Artem Milevskiy a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo Kiev, Gaziantepspor, Benidorm, Hajduk Split şi RNK Split

ADVERTISEMENT