Life

Miley Cyrus, moment stânjenitor pe scenă. Cântăreața a rămas fără top în timpul unui concert. Video

Miley Cyrus a avut parte de un incident neplăcut pe scenă, la concertul susținut de Revelion, la Miami, ceea ce a făcut-o să improvizeze rapid. Solista nu s-a pierdut cu firea.
02.01.2022 | 15:57
Miley Cyrus moment stanjenitor pe scena Cantareata a ramas fara top in timpul unui concert Video
Miley Cyrus, incident neplăcut pe scenă. Topul artistei a căzut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Momentul stânjenitor s-a petrecut după ce vedeta a fredonat versurile hitului „We Can’t Stop”, trecând ulterior la o altă melodie populară, și anume „Party in the U.S.A”.

Miley Cyrus a rămas fără topul argintiu care îi acoperea bustul în timp ce se plimba pe scenă, putându-se observa cum solista îl ține cu mâinile pentru a nu-i cădea complet.

ADVERTISEMENT

Accidentul vestimentar s-a produs în cadrul unui show live, de aici și improvizațiile pe care le-a folosit cântăreața, inclusiv legat de versurile pieselor sale.

Miley Cyrus, incident neplăcut pe scenă. Topul artistei a căzut

„Cu siguranță toată lumea se uită la mine acum”, a glumit Miley Cyrus, apoi s-a întors cu spatele la oameni pentru a îmbrăca altă piesă vestimentară, scrie People.

ADVERTISEMENT

Artista și-a continuat momentul de Revelion și s-a întors pe scenă cu un sacou de culoare roșie pe care-l mai purtase înainte de incidentul cu topul argintiu.

„Chiar și așa sunt cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a mai spus cântăreața despre incidentul vestimentar.

ADVERTISEMENT

Miley Cyrus a trecut repede peste momentul stânjenitor, la finalul programului transmițând un mesaj pentru anul încheiat, cât și pentru cel care a început.

Miley Cyrus, mesaj după încheierea evenimentului din Miami

Mai mult decât atât, vedeta a ținut să puncteze faptul că a învățat să se aștepte la neprevăzut, referindu-se fără doar și poate la momentul care a lăsat-o fără top.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc mult, tuturor. Spectacolul a fost despre a fi flexibil, a lovi cu pumnii și a obține tot ce este mai bun chiar și din cele mai grave circumstanțe. Și asta nu ar trebui să se termine aici. Să o aducem și în Noul An.

Cu toții am învățat cum să ne așteptăm la neașteptat și, în loc să-l vedem ca pe o problemă, să-l vedem ca pe o oportunitate.

Le doresc tuturor celor de aici din Miami și tuturor celor care urmăresc de acasă un 2022 fericit și sănătos. Vă mulțumesc că ați făcut posibilă această seară.

Era cu adevărat tot ce aveam nevoie pentru a avea petrecerea supremă”, a mai spus Miley Cyrus, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT