Nicio categorie

MILIARDAR de 81 de ani, la altar cu un fost “IEPURAŞ”

Vestitul Palat Schonbrunn din Viena a fost sâmbătă scena nunţii fastuoase a unuia dintre cei mai prolifici oameni de afaceri din Austria, cu o avere de nouă miliarde de euro....
15.09.2014 | 09:44
MILIARDAR de 81 de ani, la altar cu un fost

Vestitul Palat Schonbrunn din Viena a fost sâmbătă scena nunţii fastuoase a unuia dintre cei mai prolifici oameni de afaceri din Austria, cu o avere de nouă miliarde de euro.

Excentricul de 81 de ani, devenit faimos pentru că anual plătea vedete precum Pamela Anderson sau Kim Kardashian ca să-l însoţească la Balul Operei din Viena, pare că şi-a găsit jumătatea.

Kathy Schmitz, fostă infirmieră şi “iepuraş” Playboy, are 24 de ani şi e iubita miliardarului de doar şase luni. Ea are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară, în vreme ce Lugner are patru copii din alte patru mariaje. Cei doi susţin că se iubesc enorm şi că-şi fac unul altuia toate poftele.

Aşa că, la dorinţa răsfăţatei Kathy, care a visat la o nuntă ca-n poveşti, mirii au venit la palat într-o caleaşcă, au fost aşteptaţi de personaje de poveste şi au eliberat zeci de porumbei albi. Mireasa, special tunată pentru ocazie, a purtat o rochie mov, bătută cu pietre strălucitoare, evenimentul fiind descris de jurnaliştii prezenţi drept un kitsch fără margini.

“Kathy e la fel de lipsită de bun-gust, chiar dacă a pus mâna pe un miliardar. Iar pentru el, blonda e un accesoriu şi nu-l interesează cât cheltuieşte cu ea până se va plictisi”, au scris austriecii.

Sursa: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri