Life

Milioane de bărbați au luat cu asalt sălile de cinema ca să o vadă dezbrăcată. Una dintre cele mai dorite actriţe de la Hollywood a împlinit 60 de ani

Demi Moore, una dintre cele mai dorite actriţe de la Hollywood a împlinit 60 de ani. Actrița a isterizat milioane de bărbați atunci când a apărut sumar îmbrăcată într-o peliculă.
12.11.2022 | 12:58
Milioane de barbati au luat cu asalt salile de cinema ca sa o vada dezbracata Una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood a implinit 60 de ani
Milioane de bărbați au luat cu asalt sălile de cinema ca să o vadă dezbrăcată. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Demi Moore, mama a trei fete, Rummer (34 de ani), Scout ( 31de ani) şi Tallulah (28 de ani), este demnă de invidiat de toate doamnele și domnișoarele având în vedere cum arată la împlinirea celor 60 de ani.

Și la 60 de ani, Demi Moore isterizează milioane de bărbați

Demi Guynes cunoscută profesional ca Demi Moore, născută pe 11 noiembrie 1962, este și la 60 de ani una dintre cele mai dorite actriţe de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut debutul în film în 1981, în ”Fantoma mea iubit”. Pelicula cu cele mai mari încasări din acel an i-a adus o nominalizare la Globul de Aur. Ea a devenit cel mai bine plătită actriţă din istoria filmului în 1996 când a primit un onorariu de 12,5 milioane de dolari pentru rolul din filmul ”Striptease”.

Una dintre cele mai de succes actriţe din perioada anilor ’90, graţie rolurilor din filme precum ”Oameni de onoare (A Few Good Men)” şi ”Propunere indecentă (Indecent Proposal)” a primit milioane de felicitări din partea prietenilor, familiei și fanilor ei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Printre cei care i-au făcut urări se numărat și Emma Heming, soția lui Bruce Willis, adică fostul soț al lui Demi Moore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi, felicitată de actuala parteneră a fostului soț

Celebrul actor și Demi au fost căsătoriți timp de 13 ani, între 1987 și 2000. Deși au luat-o pe drumuri diferite, cei doi și-au creascut și educat împreună cei trei copii – Rumer, Scout și Tallulah. Cinci ani mai târziu, frumoasa actriță anunța mariajul cu Ashton Kutcher, alături de care a fost opt ani de zile.

ADVERTISEMENT

După nouă ani de la divorțul de mama fetelor lui, Bruce se recăsătorea cu actuala lui parteneră de viață, Emma Heming.

Chiar dacă fiecare și-a refăcut viața, Bruce și Demi au rămas prieteni, iar a doua soție a lui Bruce a felicitat-o pe Demi Moore la împlinirea celor 60 de ani.

ADVERTISEMENT

La mulți ani @demimoore. Te iubim”, scria Emma Heming.

Actuala soție a lui Bruce Willis și Demi Moore sunt într-o relație de prietenie pentru a-l ajuta pe actor să treacă peste momentele extrem de dificile, după diagnosticarea cu afazie.

ADVERTISEMENT