Nicio categorie

Război total pe bani între Vadim Tudor şi manelişti!

Poeziile scrise de Corneliu Vadim Tudor au fost preluate de manelişti. Adi de la Vâlcea sau Gabi de la Oradea sunt câţiva dintre maneliştii care au împrumutat în cântecele lor versurile scrise...
17.07.2014 | 14:21

Poeziile scrise de Corneliu Vadim Tudor au fost preluate de manelişti. Adi de la Vâlcea sau Gabi de la Oradea sunt câţiva dintre maneliştii care au împrumutat în cântecele lor versurile scrise de Tribun.

Versuri scrise de Corneliu Vadim Tudor au ajuns subiect de cântec pentru manelişti precum Adi de la Vâlcea, Daniela Gyorfi, Adriana Popescu sau Gabi de la Oradea. Aceştia au preluat o melodie cântată de Marian Nistor, pe versurile lui Vadim Tudor, şi au transformat-o în manea. Acum, aceştia trebuie să plătească, iar suma nu e deloc mică: 400 de milioane de lei vechi.

corneliu-vadim-tudor

“Aproape zi de zi, la posturi de radio sau la TV, se difuzează muzică pe versuri de-ale mele, în frunte cu «Mulţumesc, iubită mamă», cântată de Mirabela Dauer pe muzica lui Marian Nistor. Are 31 de ani acel cântec. Mai e unul, «Fă-mă, Doamne, o lacrimă », tot pe versurile lui Marian Nistor. A fost preluat de unu… care pretinde că e a lui şi care a transformat-o în manea. A fost dat în judecată de Marian Nistor, deşi eu l-am rugat să nu facă asta. A câştigat, şi ăia trebuie să ne dea 400 de milioane: 200 compozitorului, 200 poetului”, a declarat Vadim.

Adi de la Valcea Vadim

Adi de la Vâlcea recunoaşte că a pierdut procesul cu Marian Nistor, dar susţine că, la început, a crezut că totul e o glumă de-a Tribunului. “Nu mi-am trimis avocat, am crezut că e o glumă. M-am bazat că domnul Vadim este cine este şi e mai glumeţ, dar s-a îngroşat gluma. Habar nu am avut că melodia e compusă de Marian Nistor, iar că versurile sunt ale domnului Vadim nici atât. Gabi de la Oradea mi-a spus că sunt versurile lui, Am înţeles că sunt vreo 40.000 de lei, care se împart la trei case de producţie”, a declarat Adi de la Vâlcea.

sursă: www.romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri