Life

Milionarul otrăvit de fosta Miss a obținut ordin de protecție împotriva amantei: ”Mă simt amenințat și sunt terorizat acum”

Adrian Luca, milionarul care ar fi fost otrăvit de amantă, fosta Miss Europe, a obținut un ordin de protecție împotriva femeii care, susține el, l-ar teroriza.
22.03.2022 | 13:55
Milionarul otravit de fosta Miss a obtinut ordin de protectie impotriva amantei Ma simt amenintat si sunt terorizat acum
Adrian Luca, milionarul care îsi acuza fosta amantă că l-ar fi otrăvit, a obținut ordin de protecție împotriva femeii / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Luca și Andreea Coman sunt în mijlocul unui război cât se poate de serios, milionarul din Vestul României și fosta Miss Europe judecându-se de mai bine de un an, pentru ca bărbatul să își recupereze bunurile și sumele uriașe de bani pe care i le-a dat amantei într-un moment de rătăcire. Acum însă, spre surpriza tuturor, bărbatul a obținut și un ordin de protecție împotriva femeii.

Milionarul otrăvit a obținut un ordin de protecție împotriva fostei amante

Mutat pentru câteva luni în București, cu afaceri, milionarul Adrian Luca a avut surpriza să aibă un nou conflict cu femeia care i-a fost amantă și pe care o acuză că ar fi încercat să îl otrăvească cu mercur. De această dată însă, omul de afaceri a avut și martori la agresiunea la care ar fi fost supus.

ADVERTISEMENT

Mai exact, povestește în plângerea pe care a depus-o pe numele fostei sale amante, Adrian Luca a găsit distrusă ușa apartamentului pe care l-a închiriat în București. ”La data de 20.03.2022, subsemnatul am parcat autovehiculul şi l-am rugat pe numitul A.R.M., care mă însoțea, să ducă câteva plase cu produse alimentare în apartamentul închiriat de subsemnatul.

adrian luca ordin
Ordinul de protectie obținut de afaceristul Adrian Luca impotriva fostei sale amante, Andreea Coman / Foto: Fanatik

A. R. M. a urcat la etajul 10, iar în momentul când uşile liftului s-au deschis, acesta a observat-o pe numita Coman Maria Andreea, care alerga pe scări şi cobora de la 10 la etajul 9. A. R. M. a încercat să introducă cheia în yală, însă nu a reuşit, întrucât în interiorul yalei fusese aplicată o substanță tip super glue, care a făcut imposibilă deschiderea uşii apartamentului”, se arată în plângerea pe care a depus-o la Judecătoria Sectorului1.

ADVERTISEMENT

Desigur, în respectivul moment, Adrian Luca a apelat la ajutorul Poliției, iar agenții care au ajuns la fața locului și au constatat faptele au decis să emită un ordin de protecție temporar împotriva fostei Miss.

Omul de afaceri vrea un ordin de protecție permanent

Cum ordinul de protecție este temporar, pe durata a cinci zile, Adrian Luca face acum demersurile necesare pentru ca acesta să se permanentizeze, recunoscând că îi este teamă să nu pățească ceva și să fie și agresat de fosta sa amantă.

ADVERTISEMENT

”Date fiind natura amenințărilor, cât și numărul ridicat al apelurilor telefonice, arăt că subsemnatul resimt o profundă stare de temere, întrucât îmi este frică să nu îmi pierd afacerile pentru care am utilizat toate resursele financiare și pentru care subsemnatul am lucrat neîncetat.

Starea de temere pe care subsemnatul o resimt trebuie să fie coroborată și cu intoxicația cu mercur cu care am fost diagnosticat”, arată plângerea depusă de Adrian Luca.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, în exclusivitate pentru FANATIK, Adrian Luca ne-a recunoscut că se teme pentru viața lui. ”Mă simt amenințat și sunt terorizat acum. Dacă, de exemplu, voi fi atacat, seara, la intrarea în bloc?”, ne spune bărbatul.

Adrian Luca susține că e hărțuit de fosta amantă

Omul de afaceri susține, acum, că fosta amantă îl hărțuiește și îl amenință. De altfel, în plângerea penală pe care a depus-o pe numele femeii, a dezvăluit și ce amenințări i-au fost aduse.

”Făptuitoarea Coman Maria Andreea mă apelează telefonic în mod constant (…) Făptuitoarea proferează amenințări subsemnatului, Luca Petru Adrian, că va întreprinde demersurile necesare și că va face tot ce este necesar pentru ca imaginea publică a subsemnatului să fie afectată, astfel încât ca partenerii de afaceri să își piardă încrederea în subsemnatul.

Într-adevăr, aceasta m-a amenințat în mod constant că se va duce la „C (emisiune tv, n. red.)” și că îmi va distruge imaginea publică”, se arată în plângerea pe care a depus-o la Judecătorie și care va fi analizată de magistrați peste câteva zile.

Milionarul Adrian Luca și-a acuzat fosta amantă de tentativă de omor

Relația dintre Adrian Luca și fosta lui amantă, Andreea Coman, a fost una care părea, cu câțiva ani în urmă, că va ajunge la stadiul unei căsătorii. Sau, cel puțin, așa spera milionarul care inițiase procedurile de divorț la cererea iubitei sale și care, deja, îi punea pe tavă averea.

”Relația dintre subsemnatul și numita Coman Maria Andreea s-a încheiat în contextul în care am aflat că aceasta m-a înșelat și în contextul în care aceasta a început să mă jignească după ce am donat acesteia peste 2.500.000 euro, sume de bani pe care le-am donat doar ca urmare a inducerii în eroare a subsemnatului de către Coman Maria Andreea.

Până în prezent subsemnatul am formulat mai multe plângeri penale împotriva numitei Coman Maria Andreea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, înșelăciune, fals în declarații, inducerea în eroare a organelor judiciare, furt, șantaj”, se arată în plângerea prealabilă depusă împotriva fostei Miss Europe.

Milionarul, otrăvit cu mercur?

Simțindu-se din ce în ce mai rău, Adrian Luca a început să își facă o serie de analize, iar rezultatul a fost unul surprinzător: era intoxicat cu mercur, lucru care l-a dus la concluzia că ar fi fost otrăvit de fosta amantă, cea căreia îi cumpărase tot ce și-ar fi putut dori. În schimb, Andreea Coman ar fi încercat să scape de el și să rămână cu averea pe care o primise.

”Intoxicația s-a produs prin administrarea unei săruri organice de mercur, fapt demonstrat de prezența mercurului în părul susnumitului, aceasta fiind principala cale de eliminare din organism a metilmercurului rezultat din  metabolizarea/transformarea acestor săruri. (…)

Din cele expuse mai sus, rezultă faptul că domnul Luca Petru Adrian este intoxicat cu o sare organică de mercur. Acest lucru poate fi susținut atât pe baza simptomatologiei psihice (scăderea puterii de concentrare, a atenției, afectarea memoriei de scurtă durată; atacuri de panică, anxietate, depresie, etc) pe care le are, cât și prin prezența mercurului în firul de păr; mercur care rezultă prin transformarea sărurilor de mercur în organism în metilmercur – forma cea mai toxică a compușilor de mercur”, se arată în expertiza depusă la dosarul penal în care fosta iubită a afaceristului este acuzată de tentativă de omor.

ADVERTISEMENT