News

Milionar rus, recompensă pentru găsirea lui Vladimir Putin: ”Viu sau mort”

Un om de afaceri extrem de cunoscut în Rusia a transmis că oferă o recompensă pentru a afla unde se ascunde președintele Vladimir Putin. Milionarul pune la bătaie o sumă impresionantă.
02.03.2022 | 23:15
Milionar rus recompensa pentru gasirea lui Vladimir Putin Viu sau mort
ADVERTISEMENT

Alex Konanykhin, afaceristul care deține un imperiu financiar uriaș, a anunțat că plătește o sumă foarte mare pentru găsirea lui Vladimir Putin. Bărbatul a punctat faptul că președintele rus poate fi „viu sau mort”.

Un oligarh rus oferă o recompensă pentru Vladimir Putin. Care este suma uriașă

Milionarul l-a descris pe liderul de la Kremlin ca fiind criminal de război, după ce a luat viața unor oameni nevinovați prin izbucnirea conflictului cu Ucraina. Omul de afaceri crede că este de datoria rușilor să „faciliteze denazificarea” țării.

ADVERTISEMENT

Suma pe care Alex Konanykhin este dispus să o scoată din buzunar pentru descoperirea președintelui rus se ridică la 1 milion de dolari, asta dacă șeful statului e prins în conformitate cu legile ruse și internaționale.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe criminalul de război Putin în conformitate cu legile ruse și internaționale.

ADVERTISEMENT

Putin nu este președintele rus, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi.

În calitate de etnic rus și cetățean rus, este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ofer asistență Ucrainei în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin, este anunțul făcut de oligarhul rus în publicația germană bild.de.

ADVERTISEMENT

Postarea din mediul virtual este însoțită și de o fotografie a lui Vladimir Putin. Cuvintele care însoțesc imaginea sunt: „Căutat. Mort sau viu. Vladimir Putin, pentru crimă în masă”.

Cetățenii germani, pregătiți să contribuie la găsirea lui Putin

Ulterior, cunoscutul om de afaceri a transmis, pe pagina personală de Facebook, că foarte mulți cetățeni din Germania i-au scris și l-au întrebat cum pot contribui la prinderea președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

De la invadarea Ucrainei și până în prezent au fost uciși 498 de militari ruși, în timp ce alți aproape 1.600 au fost răniți. Bilanțul a fost anunțat de către Ministerul Apărării din Rusia, conform CNN.

ADVERTISEMENT