Un milionar trăieşte în sălbăticie de 20 de ani! Mănâncă doar ce vânează! Vrea o singură vizită!

Un milionar trăieşte singur în sălbăticia de pe o insulă din Australia, de mai bine de 20 de ani! Decizia bărbatului a venit după o investiţie proastă pe bursă, când a pierdut foarte...
09.10.2017 | 12:08
Un milionar traieste in salbaticie de 20 de ani Mananca doar ce vaneaza Vrea o singura vizita
ADVERTISEMENT

Un milionar trăieşte singur în sălbăticia de pe o insulă din Australia, de mai bine de 20 de ani! Decizia bărbatului a venit după o investiţie proastă pe bursă, când a pierdut foarte mulţi bani. Cu o avere estimată la 28 de milioane de dolari, bărbatul se declară vindecat de boala numită bani, dar se simte şi eliberat de stresul zilei de mâine. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Aşa a devenit David Glasheen, în vârstă de 73 de ani, singurul locatar al insulei Restoration din nord-estul Australiei. Bărbatul trăieşte în pădure, ca în epoca de piatră, să nu-şi mai facă griji din cauza afacerilor şi a banilor şi se hrăneşte din vânat şi pescuit, fiind însoţit doar de un câine, Polly. Fără electricitate, apă curată sau căldură. În mod surprinzător, bărbatul susţine că se simte mai în siguranţă decât înainte. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

„Aici sunt şerpi, păianjeni şi crocodili, dat tot e mai sigur decât în multe alte colţuri ale lumii, unde auzi că au loc tot felul de atacuri teroriste. Ador să stau aici pentru că supravieţuiesc indiferent de cât de bătrân sunt şi pentru că ştii că te trezeşti fără să fii ţinta unui atac. Am ales să mă retrag din civilizaţie pentru a trăi liniştit şi în pace”, a spus acesta.

Susţine că banii îi îmbolnăveşte pe oameni şi i-a distrus căsnicia

Acesta susţine că a vrut să stea pe insulă pentru că aici poate respira liniştit. Viaţa lui s-a schimbat considerabil de când a luat această decizie, este mult mai calm şi a elimininat definitiv stresul din viaţa lui. Susţine că nu trebuie să se mai gândească nici la bani şi nici să repare toate lucrurile care nu funcţionează.

ADVERTISEMENT

Acesta şi-a construit o casă pe insula şi are tot ce îi trebuie, el instalându-şi chiar şi panouri solare. „Când am venit aici eram bolnav de bani. Banii sunt cei care îmbolnăvesc oamenii. Ei mi-au distrus şi căsnicia”, a mai spus el.

David a explicat că singurul lucru care îi lipseşte sunt conversaţiile inteligente cu oamenii şi că şi-ar dori, totuşi, să vină o femeie să îl vadă de câteva ori pe an. În rest, nu-i lipseşte nimic. „Îmi place aici pentru că e pace şi armonie. Desigur, sunt şi lucruri periculoase, cum ar fi crocodilii de apă sărată, dar nu am un program exact şi asta îmi place cel mai mult. Fiecare zi este diferită şi fac ce vreau şi când vreau. Dacă nu am chef să fac ceva, nu fac. N-aş putea fi mai liniştit şi mai fericit în alt loc”, a mai spus el într-un interviu în New York Post. David Glasheen merge doar o dată pe an în civilizaţie pentru a-şi cumpăra alimente şi tot ce are nevoie.

ADVERTISEMENT