Life

Milionarul care își acuza iubita că l-a otrăvit cu mercur a dat-o în judecată! Ce sumă uriașă îi cere femeii drept daune morale

A început procesul dintre milionarul care și-a acuzat fosta iubită că l-ar fi otrăvit și tânără, Adrian Luca cerându-i o sumă uriașă drept daune morale Andreei Coman.
01.05.2022 | 17:17
Milionarul care isi acuza iubita ca la otravit cu mercur a dato in judecata Ce suma uriasa ii cere femeii drept daune morale
Adrian Luca și Andreea Coman au ajuns la procese dificile după o relație de trei ani în care milionarul a donat sume uriașe, iar apoi, susține el, a fost otrăvit cu mercur și înșelat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Adrian Luca, un multimilionar din vestul țării, și fosta Miss Europe, Andreea Coman, a ajuns la faza pe Tribunal după ce omul de afaceri a dat-o în judecată pe tânăra pe care o acuză că ar fi încercat să îl otrăvească cu mercur. De această dată însă, procesul privește daunele morale pe care le solicită milionarul de la Andreea Coman.

Milionarul otrăvit cu mercur cere daune morale de la fosta iubită

Procesul dintre Adrian Luca și Andreea Coman va avea loc la Tribunalul Timiș și, în cererea de chemare în judecată inițiată de milionarul din vestul țării împotriva fostei sale iubire este explicat motivul pentru care solicită daunele morale.

ADVERTISEMENT

Conform actelor consultate de FANATIK, Adrian Luca îi cere fostei Miss Europe suma de un milion de lei, adică aproximativ 200.000 de euro pentru că i-ar fi fost infidelă de-a lungul celor trei ani de relație.

”Solicit obligarea pârâtei la plata sumei de 1.000.000 lei, cu titlu de despăgubiri pentru repararea prejudiciului moral cauzat prin încălcarea drepturilor nepatrimoniale ale subsemnatului constând în atingerile aduse demnității și onoarei, ca efect al infidelității”, se arată în cererea de chemare în judecată depusă pe numele Andreei Coman și care a fost acceptată de Tribunalul Timiș.

ADVERTISEMENT

Interesant este însă că printre probele pe care le-a depus atașate cererii de judecată, milionarul Adrian Luca a solicitat să fie audiat, ca martor, un parlamentar, deputatul Radu Mihai Cristescu (PSD), cererea lui urmând să fie aprobată sau respinsă de magistrați.

Milionarul își acuză fosta iubită că ar fi încercat să îl omoare

Adrian Luca, milionarul din vestul României care a avut, timp de trei ani, o relație cu Andreea Coman, a acuzat-o pe fosta Miss că a încercat să îl otrăvească cu mercur după ce i-ar fi făcut daruri în valoare de peste două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Relația dintre subsemnatul și numita Coman Maria Andreea s-a încheiat în contextul în care am aflat că aceasta m-a înșelat și în contextul în care aceasta a început să mă jignească după ce am donat acesteia peste 2.500.000 euro, sume de bani pe care le-am donat doar ca urmare a inducerii în eroare a subsemnatului de către Coman Maria Andreea.

Adrian Luca
Milionarul Adrian Luca îi cere daune morale fostei iubite, Andreea Coman / Foto: captura portal.just

Până în prezent subsemnatul am formulat mai multe plângeri penale împotriva numitei Coman Maria Andreea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, înșelăciune, fals în declarații, inducerea în eroare a organelor judiciare, furt, șantaj”, a notat Adrian Luca în una dintre plângerile făcute împotriva fostei Miss.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acum câteva săptămâni, Adrian Luca a obținut un ordin de protecție împotriva fostei sale iubite. ” Mă simt amenințat și sunt terorizat acum”, ne explica, în exclusivitate, Adrian Luca.

Adrian Luca susține că i-a făcut cadouri de două milioane de euro femeii care l-a înșelat

În toamna anului trecut, un scandal uriaș zguduia liniștita comunitate a milionarilor din vestul țării. Adrian Luca, unul dintre oamenii de afaceri care s-au îmbogățit din imobiliare, susținea că a devenit victima fostei sale iubite.

Conform actelor pe care le-a depus în instanță, încercând să își recupereze banii, Adrian Luca i-a făcut Andreei Coman, de-a lungul celor trei ani de relație, donații și cadouri extravagante. Andreea a primit de la omul de afaceri un penthouse, complet mobilat, în valoare de 800.000 de euro, mobilă în valoare de 100.000 de euro, cadouri de peste 180.000 de euro, o donație de încă 300.000 de euro, dar și alte ”mărunțișuri” a căror valoare le estima la aproximativ jumătate de milion de euro.

De altfel, susține Adrian Luca, de-a lungul relației pe care a avut-o cu Andreea Coman, era convins că se vor căsători. ”Credeam că sunt într-o relație frumoasă. Descopăr că eram victima unor fapte care din punctul meu de vedere au relevanță penală”, ne spunea milionarul care își acuză fosta iubită că ar fi încercat să îl omoare.

ADVERTISEMENT