Life

Milionarul ce își donează 99% din avere pentru ca ai săi copiii să nu fie răsfățați: „Să muncească din greu”

Milionarul ce își donează 99% din avere. Vrea ca urmașii lui să muncească pentru tot ce au și nu să cheltuie banii făcuți de el.
31.01.2023 | 09:37
Milionarul ce isi doneaza 99 din avere pentru ca ai sai copiii sa nu fie rasfatati Sa munceasca din greu
Milionarul ce își donează 99% din avere Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Un milionar a decis să își doneze aproape toată averea pentru că nu vrea ca urmașii săi să fie răsfățați.

Milionarul ce își donează 99% din avere

Bărbatul spune că vrea ca urmașii săi să muncească pentru tot ce au și să nu creadă că pot duce o viață fără lipsuri doar pentru că tatăl lor a muncit și a reușit să facă bani.

ADVERTISEMENT

Dave Fishwick este numele milionarului care nici nu vrea să audă de o moștenire lăsată copiilor săi după moarte, iar planul este să doneze 99% din avere pentru ca tinerii să își croiască propriul drum în viață și să nu se ferească de muncă.

De asemenea, Dave Fishwick spune că este important ca copiii să muncească din greu pentru că pot să risipească ușor averea sa dacă nu au idee despre cum este să ai un business sau să muncești pentru ce ai.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Dave Fishwick vrea să le dea o lecție despre cum să facă proprii bani, mai degrabă decât să cheltuie banii pe care i-a făcut acesta.

„Este atât de important pentru copii să muncească din greu, pentru că am văzut o mulțime de oameni care au devenit de succes și bogați și își răsfață copiii, iar copiii nu înțeleg deloc banii. Voi done 99% din averea mea când voi muri, indiferent de săptămână și an”, a spus milionarul pentru Daily Star.

ADVERTISEMENT

Dave Fishwick are propria bancă

Dave Fishwick este milionar și mare parte a succesului său se datorează faptului că a deschis propria sa bancă, totul chiar în timpul crizei financiare din anul 2008.

Burnley Savings and Loans este numele companiei care i-a adus milioane în conturi, fiind o bancă comunitară destinată afacerilor locale ce au nevoie de ajutor financiar.

ADVERTISEMENT

Dave Fishwick are și un film care se bazează pe viața lui, numit „Bank of Dave” – Banca lui Dave.

Bărbatul mai spune că nu vrea să îi împovăreze pe copiii săi cu responsabilitatea unei averi și vrea ca ei să aibă etica muncii.

„Este important să aveți acea etică a muncii și cred că munca grea vă pune acolo unde vă va găsi norocul. Copiii mei nu sunt întotdeauna de acord cu asta, dar sunt copii buni”, a mai spus milionarul.

ADVERTISEMENT
Tags: