Life

Milionarul Ziv Tetelman, ținut la distanță! Decizia luată de Alexandra Dinu, după ce nu a mai apărut la PRO TV

Alexandra Dinu a decis să aibă o relație la distanță cu milionarul Ziv Tetelman.
22.09.2021 | 12:25
Milionarul Ziv Tetelman tinut la distanta Decizia luata de Alexandra Dinu dupa ce nu a mai aparut la PRO TV
Discretă cu viața personală, Alexandra Dinu nu vrea să se afișeze cu Ziv Tetelman, încă. Sursă Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viața Alexandrei Dinu (40 ani) este o continuă navetă. Plecată din România, în urmă cu mai mulți ani, la scurt timp după despărțirea de Adrian Mutu, blonda cu chip angelic și-a crescut singură unicul copil, a luptat să cucerească lumea filmului și a încercat, nu de puține ori, să-și găsească jumătatea.

Dacă pe plan profesional a bifat cam tot ce și-a dorit – excepție făcând visul american pe care nu a reușit să-l trăiască la nivelul dorit -, în sfera personală, echilibrul a durat perioade scurte de timp.

ADVERTISEMENT

De ce ține ascunsă relația cu Ziv Tetelman

Rolul de mamă singură și cel de femeie dornică să iubească nu s-au suprapus și, dacă Mario – fiul pe care îl are împreună cu Adrian Mutu – a crescut și evoluat sub ochii ei stricți și implicați, locul rămas liber în inima Alexandrei a fost ocupat sporadic. De-a lungul anilor, actrița, cunoscută pentru discreție în ceea ce privește viața sentimentală, a trăit intense povești de dragoste aduse în prim plan de presă.

Omul de afaceri Carlo Cancellieri, miliardarul Andrea Rizzoli, mostenitorul celui mai important imperiu media din Italia, actorul și producătorul american Jeffrey Greenstein și, mai nou, afaceristul Ziv Tetelman, nimeni altul decât fostul soț al Ralucăi Sandu, sunt câțiva dintre bărbații potent financiar care au făcut parte din viața Alexandrei. Niciunul nu a convins-o însă că este alesul, cel la brațul căruia să apară zâmbitoare, încrezătoare, lăsând inima să “vorbească” pentru ea.

ADVERTISEMENT

Așa că relațiile ei au rămas la stadiul de încercări, iar FANATIK a aflat că nici legătura pe care o are, în prezent, cu omul de afaceri Ziv Tetelman, fostul ginere al lui Mircea Sandu, nu este una pe care își dorește să și-o asume, iar interesul stârnit presei a făcut-o să ia decizia de a petrece cât mai puțin timp în România. Ba chiar, recent, blondina, care a putut fi văzută la masa juraților, sezonul trecut, în emisiunea “Românii au talent”, a decis să-și închidă contul de Instagram, acolo unde cei care o îndrăgesc, și nu numai, aveau acces la imagini și informații făcute publice de ea.

Alexandra Dinu cont instagram
Contul de Instagram al Alexandrei Dinu nu mai există

Alexandra Dinu, relație la distanță cu milionarul Ziv Tetelman

Alexandra Dinu face din nou naveta Italia – România, focusul ei fiind pe contractele semnate, iar pe tărâm mioritic ajunge cam o dată pe lună, pentru a-și vedea fiul care a împlinit, recent, 19 ani. Vizitele ei în țară sunt stabilite în așa fel încât și proiectele din România, în care este implicată, să poată fi onorate.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot! Conform surselor noastre, Alexandra Dinu face tot posibilul ca escapadele cu milionarul evreu Ziv Tetelman să aibă loc cât mai discret, iar cele câteva luni de când sunt și nu prea împreună creionează tot mai mult o relație care se dorește trăită la distanță, fără mari obligații. Cel puțin deocamdată.

Mario Mutu s-a mutat în România: “De 4 luni, locuiesc singur”

Cel mai recent, Alexandra Dinu a venit în România pentru două evenimente de familie: aniversarea de 19 ani a fiului său și nunta surorii ei, Cătălina.

ADVERTISEMENT

“Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus.”, a dezvăluit fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, recent, la Antena Stars.

Crescut exclusiv de mama sa, Mario a recunoscut că a simțit lipsa unei figuri paterne, motiv pentru care a decis să revină în România, pentru a petrece mai mult timp împreună cu tatăl său.

“Cu frățiorul meu mă văd de fiecare dată când mă văd cu tatăl meu. Destul de des. Acum a plecat la Craiova (n.r. Adrian Mutu este antrenorul echipei FC U Craiova ) și nu îl văd foarte des, dar de asta am venit și în România, să fiu mai aproape de el.

Cu surioarele mele, din păcate nu prea mă văd. Ele stau în Republica Dominicană, cu mama lor. Vorbim în engleză, pe FaceTime, pe WhatsApp.”, a dezvăluit Mario Mutu.

ADVERTISEMENT