Militar italian, înjunghiat la Milano! Tânărul a fost atacat cu un cuțit

Alexandru Năstase   
în HotNews
17/09/2019, 17:44
Militar italian, înjunghiat la Milano! Tânărul a fost atacat cu un cuțit GALERIE FOTO
Militarul a fost înjunghiat în fața gării centrale. Sursa foto - facebook

Un militar italian a fost înjunghiat la Milano de un individ. Incidentul s-a petrecut în faţa Gării centrale și există încă suspiciuni că ar fi vorba despre un atac islamist, conform presei locale. Întreaga întâmplare s-a petrecut mai exact în Piaţa Aosta. Un individ a atacat cu un cuţit un militar în vârstă de 34 de ani, aflat în timpul serviciului, într-o misiune de menţinere a ordinii. Potrivit martorilor, agresorul este străin şi a scandat o sintagmă islamistă în timp ce era imobilizat şi reţinut de agenţi de poliţie.

Militar italian, înjunghiat la Milano!

Militarul a fost transferat la Spitalul Fatebenefratelli, dar nu este în stare gravă. Autorităţile italiene încearcă acum să afle dacă este vorba de un incident de tip terorist și să dezlege misterul celor strigate de atacator. De altfel, agresorul a continuat să țipe tot felul de lozinci islamiste cât timp poliţiştii l-au încătușat și până la venirea echipajelor de intervenție. Soldatul a fost transportat la spitalul de urgenţă din Milano.

Sirenele au spart liniștea străzilor și militarul a ajuns în doar câteva minute la unitatea medicală. Din fericire, viața lui nu este pusă în pericol de moarte, în ciuda rănilor destul de profunde pe care le are, în special cele din zona gâtului. Autorităţile milaneze au mai precizat că asupra agresorului s-a găsit o pereche de foarfeci. Mai mult de atât, între timp s-a aflat că individul era un vizitator frecvent al staţiei de tren.

Militar italian, înjunghiat la Milano! Înjunghiat
Soldatul a ajuns de urgență la spital. Sursa foto – facebook

Tânărul a fost atacat cu un cuțit

„Este incredibil ceea ce s-a întâmplat. Sunt absolut șocat, realmente nu îmi vine să cred că tocmai am trăit așa ceva. Băiatul, militarul era în patrulare. Totul era atât de liniștit, nimic nu anunța o asemenea nebunie. Era plin de turiști în zonă, sosisera și niște trenuri și cred că Milano își trăia zilele ei frumoase. Apoi, totul s-a schimbat. A sărit ca un apucat la militar, am apucat să văd tăișul lamei, după care mult sânge.

Oamenii au început să țipe, să alerge care încotro. Câțiva polițiști au înțeles ce se întâmplă și au venit imediat în ajutorul militarului. L-au prins pe individ care continua să țipe pe limba lui și părea că ne amenință pe toți”, au spus autoritățile italiene.

Închide ×