Bode Miller îşi vinde pe eBay echipamentul de la Jocurile Olimpice de la Soci

Vicentiu Dinescu   
in Cele mai citite
01/02/2018, 17:27
Bode Miller îşi vinde pe eBay echipamentul de la Jocurile Olimpice de la Soci

Multiplu campion mondial, Miller a scos la licitaţie costumul în care a câştigat medalia de bronz în proba de Super G la Jocurile Olimpice din 1994. Aceasta a fost ultima sa medalie olimpică din carieră, americanul retrăgându-se în octombrie.

”Nu îmi vine să cred că au trecut deja patru ani de la Jocurile Olimpice de la Soci. Este timpul să predau ştafeta noii generaţii”, a scris Bode Miller pe contul de Instagram. Joi, licitaţia pentru echipamentul americanului a ajuns la 520 de dolari.

Miller are 6 medalii olimpice şi 4 titluri mondiale

Bode Miller, în vârstă de 40 de ani, a cucerit şase medalii olimpice, una de aur (supercombinata de la Vancouver 2010), trei de argint (slalom uriaş şi comibată la Salt Lake 2002 şi Super G la Vancouver) şi două de bronz (coborâre la Vancouver şi Super G la Soci).

Americanul are în palmares şi patru titluri mondiale, slalom uriaş şi combinată la St. Moritz în 2003 şi coborăre şi Super G la Bormio în 2005. El a câştigat de două ori Globul de Aur la general, în 2005 şi 2008.

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.