Bode Miller îşi vinde pe eBay echipamentul de la Jocurile Olimpice de la Soci

bode miller, jocurile olimpice, soci, echipament, vanzare

Fostul schior american Bode Miller a decis să-şi vândă pe eBay echipamentul purtat la Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

Multiplu campion mondial, Miller a scos la licitaţie costumul în care a câştigat medalia de bronz în proba de Super G la Jocurile Olimpice din 1994. Aceasta a fost ultima sa medalie olimpică din carieră, americanul retrăgându-se în octombrie.

”Nu îmi vine să cred că au trecut deja patru ani de la Jocurile Olimpice de la Soci. Este timpul să predau ştafeta noii generaţii”, a scris Bode Miller pe contul de Instagram. Joi, licitaţia pentru echipamentul americanului a ajuns la 520 de dolari.

Miller are 6 medalii olimpice şi 4 titluri mondiale

Bode Miller, în vârstă de 40 de ani, a cucerit şase medalii olimpice, una de aur (supercombinata de la Vancouver 2010), trei de argint (slalom uriaş şi comibată la Salt Lake 2002 şi Super G la Vancouver) şi două de bronz (coborâre la Vancouver şi Super G la Soci).

Americanul are în palmares şi patru titluri mondiale, slalom uriaş şi combinată la St. Moritz în 2003 şi coborăre şi Super G la Bormio în 2005. El a câştigat de două ori Globul de Aur la general, în 2005 şi 2008.