Sport

Minaur Baia Mare – Craiova 0-4. Oltenii s-au calificat fără emoții în sferturile Cupei. Reghecampf: ”Nu am odihnit pe nimeni”

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Minaur Baia Mare - Craiova, care se joacă miercuri, 27 octombrie, în optimile de finală ale Cupei României. de la ora 18:00
Minaur Baia Mare  Craiova 04 Oltenii sau calificat fara emotii in sferturile Cupei Reghecampf Nu am odihnit pe nimeni
ADVERTISEMENT
27-10-2021
17:28

U Craiova e în grafic și a devenit principala favorită la câștigarea Cupei

Nicio surpriză la Baia Mare. Universitatea Craiova a marcat repede și și-a netezit drumul spre sferturile de finală ale Cupei României. Oltenii au dominat jocul de la un capăt la altul și nu au avut milă de trupa lui Ciprian Danciu, fost jucător al Universității Craiova.  

Deținătoarea Cupei României, U Craiova, este, astfel, din nou favorită să triumfe în competiția surprizelor. Oltenii nu i-au tratat de sus pe maramureșeni și sunt în grafic, așa cum o spune și antrenorul Laurențiu Reghecampf.  

”Obiectivul nostru a fost să câștigăm și să ne facem meciul ușor cât mai repede, ne-am descurcat și ne bucurăm pentru victorie. Nu am odihnit pe nimeni, am încercat să introduc jucătorii cei mai pregătiți, mai ales că avem meci în 3 zile.

Trebuie să ne pregătim și pentru următorul meci, jucătorii care au intrat au fost cei mai pregătiți. Ne pregătim pentru fiecare partidă și ne-am respectat pe noi, am respectat și competiția”, a declarat Reghecampf, după succesul de la Baia Mare

27-10-2021
14:22

Gustavo, Constantin, Bălașa și Koljic au dus Universitatea Craiova în sferturile Cupei

LIVE Minaur Baia Mare – U Craiova 0-4 (Gustavo 9, M. Constantin 15 p., Bălașa 54, Koljic 56)

Min. 90+3: S-a terminat meciul!

Min. 56: GOOOOOOL! Elvir Koljic duce scorul la 4-0 

Min. 54: GOOOOOL Universitatea Craiova! Bălașa face 3-0 și risipește orice urmă de îndoială în privința echipei calificate în sferturile Cupei

Min. 46: S-a reluat meciul

Min. 45: Pauză pe stadionul ”Viorel Mateianu”

Min. 15: GOOOOOL U Craiova! Marius Constantin dublează avantajul oltenilor din lovitură de la 11 metri

Min. 9: GOOOOL Universitatea Craiova! Gustavo deschide scorul din lovitură liberă 

Min. 1: A început meciul

Vezi aici cele mai importante faze 

Laurențiu Reghecampf a decis să acorde minute și jucătorilor care apar mai rar în primul 11 al Universității Craiova. Nu mai puțin de opt jucători noi se regăsesc în formula de start, față de ultima partidă a alb-albaștrilor din campionat, contrac Chindiei Târgoviște. 

Dintre titularii din meciul de la Ploiești doar Screciu, Dan Nistor și Elvir Koljic vor evolua din primul minut pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. 

Iată formula de start a Universității Craiova pentru meciul cu Minaur Baia Mare:

David Lazar – M. Bălașa, M. Constantin, V. Screciu, B Vătăjelu – Gustavo, Al. Crețu, D. Nistor – J. markovic, E. Koljic, S. Baiaram. Rezerve: Pigliacelli, Vlădoiu, Roman, Bancu, Căpătînă, Fedele, Ivanov, Vînă, Houri. Antr. Laurențiu Reghecampf. 

Meciul Minaur Baia Mare – Craiova are loc miercuri, 27 octombrie, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Oltenii sunt deţinătorii trofeului şi au ca obiectiv Cupa şi în acest sezon, ceea ce înseamnă că vor trata partida cu maximă seriozitate.

Unde se joacă meciul Minaur Baia Mare – Craiova

Confruntarea Minaur Baia Mare .- Craiova se dispută miercuri, 27 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Viorel Mateianu din localitate în optimile de finală ale Cupei României. Din păcate, uriaşul interes existent în oraş pentru meci a fost ruinat de decizia autorităţilor statului privind accesul spectatorilor pe stadioane sau în săli pe o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Iniţial, spectatorii care prezentau certificatul verde, de schemă completă de vaccinare, urmau a putea lua loc în tribune, nemaifiind luaţi în calcul cei care făceau dovada unor teste negative PCR sau antigene. Noile reglementări interzic accesul pentru toţi spectatorii, nu doar pentru cei nevaccinaţi.

Cine transmite la TV partida Minaur Baia Mare – Craiova

Partida Minaur Baia Mare – Craiova se joacă miercuri, 27 octombrie, de la ora 18:00 pe stadionul Viorel Mateianu din cartierul Dealul Florilor şi este transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1 dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Baia Mare va fi o vreme frumoasă miercuri, 27 octombrie, cu cer complet senin, fără nici un pericol de precipitaţii. Maxima zilei poate urca până la 14 grade, probabil în jur de 12 la ora startului meciului. Cu atât mai frustrant faptul că pe o vreme excelentă meciul se va desfăşura cu porţile închise.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Minaur Baia Mare – Craiova

Minaur a terminat turul în Liga 3 pe locul 1 şi acum se concentrează pentru meciul de Cupă, la care va fi aliniat cel mai bun unsprezece, pentru că se doreşte o replică dârză în faţa câştigătoarei ultimei ediţii. Este evident că antrenorul Vasile Miriuţă va trimite cei mai buni jucători, printre ei fiind şi Văsălie, fotbalist chemat la loturile naţionale de tineret.

ADVERTISEMENT

Craiova mai are etape destule din sezonul regulat până se va trece la partea finală a sezonului, cu play-off şi play-out şi de aceea, fiind meci de Cupă, Laurenţiu Reghecampf va face modificări masive în formula de bază, dând şanse unor jucători care au evoluat mai puţin. Dar şi aşa lotul echipei din Bănie ar trebui să fie clar superior băimărenilor.

Nocturnă mobilă de 300.000 de lei pentru acest meci

Pentru ca partida să se poată juca la Baia Mare, la vremea respectivă mizându-se şi pe o asistenţă record, care să aducă încasări bune clubului, oficialităţile oraşului au decis să monteze o nocturnă mobilă, aceeaşi care a fost utitlizată în 16-imi la meciul dintre FC Hunedoara şi FCSB.

ADVERTISEMENT

Vestea privind interdciţia spectatorilor, chiar şi a celor vaccinaţi, la acest meci, a produs uriaşă consternare atât la club cât şi în rândul autorităţilor locale care şi-au văzut efortul financiar depus inutil. Cum este vorba de o decizie la nivel naţional edilii din Baia Mare nu au cum să facă excepţie de la această regulă şi de nocturnă se vor bucura doar jucătorii lui Miriuţă, obişnuiţi să joace numai la lumina zilei.

Cote la pariuri pentru partida Minaur Baia Mare – Craiova

Pentru casele de pariuri deţinătoarea trofeului este fireşte favorită, cu o cotă de 1,30. Dacă ar reuşi o mare surpriză băimărenii ar avea o cotă de 8,00 iar numai dacă vor reuşi să înscrie un gol, fără a conta rezultatul, cota ar fi de 1,90, mult mai mare decât succesul oltenilor.

În 16-imi de finală ambele echipe au evoluat pe teren propriu. Minaur a învins clar, cu 3-1, divizionara secundă Politehnica Iaşi, Văsălie fiind eroul partidei, cu o dublă. Craiova a trecut de campioana CFR Cluj cu 1-0, deşi oaspeţii nu au trimis pe teren la startul meciului nici un titular.

ADVERTISEMENT