Chirilă, pa? “E nevoie de un şoc!” SMURD e pregătit!

George Nistor   
în Stiri sportive
24/02/2014, 22:15
Chirilă, pa? “E nevoie de un şoc!” SMURD e pregătit! GALERIE FOTO

UPDATE 22:00. Primarul Mircea Minea l-a atacat pe Ionuţ Chirilă şi după meciul pierdut pe propriul teren în faţa Stelei, 1-4. “O să facem o şedinţă în cadrul Consiliului de Administraţie şi vom vedea. E posibil să îl schimbăm pe Ionuţ Chirilă. Echipa are nevoie de un şoc. Îmi pare rău de atitudinea jucătorilor. N-au jucat nici în tur, nici în retur. Au fost fără voinţă. Vă daţi seama ce o să se spună dacă batem Petrolul? Bine, noi nu putem să batem pe nimeni jucînd aşa, merităm să fim retrogradaţi!“, a spus Minea. Prima şansă la preluarea Chiajnei, în cazul în care Chirilă va fi demis, o are fostul tehnician al lui Dinamo, Gigi Mulţescu, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în premieră pe 21 februarie.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Pentru Ionuţ Chirilă, meciul cu Steaua ar putea fi ultimul pe banca Concordiei. Primarul Chiajnei, Mircea Minea, este dezamăgit de modul în care antrenorul echipei a tratat meciul restant cu Steaua şi anunţă că a dezamăgit suporterii formaţiei din localitate.

“Sînt foarte supărat pe Chirilă. S-a predat, pe româneşte zis, şi-a dat chiloţii jos! Pe mine şi pe toată comunitatea din Chiajna ne-a dezamăgit. Toţi sîntem supăraţi pe el“, a declarat edilul la Sport.ro.

1.FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-CSM UNIREA SLOBOZIA 2-0,AMICAL (16.02.2013)

Închide ×