Sport

Minerul Lupeni, singura echipă din România implicată într-un scandal sexual cu tentă homosexuală!

06.10.2018 | 16:30
Minerul Lupeni singura echipa din Romania implicata intrun scandal sexual cu tenta homosexuala
Minerul Lupeni a trecut printr-un scandal cu tentă homosexuală în urmă cu mai mulți ani

Minerul Lupeni a fost singura echipă din România implicată într-un scandal sexual cu tentă homosexuală! Știrea a fost câteva zile cap de afiș în presă, dar până la urmă, cei implicați au negat cu vehemență întâmplările. Astfel, conform Libertatea, mai mulți fotbaliști ai formației care pe atunci se afla în eșalonul secund al fotbalului românesc, s-au fotografiat întreținând relații sexuale, în timp ce se aflau în cantonament.

Mai mult de atât, sursa celor de la Libertatea a precizat că întâmplarea nu a fost unică și că astfel de scene au loc frecvent la echipele de fotbal. “Într-una din seri au băut ceva mai mult vin şi au început să umble în pielea goală prin cameră. Erau în cantonament, cu Minerul. Au început cu glume cu tentă sexuală şi au terminat prin a face sex între ei, timp în care se şi pozau”, a povestit, sub protecţia anonimatului, cineva care a participat la desfrâul fotbaliştilor de la Minerul Lupeni.

Minerul Lupeni, singura echipă din România implicată într-un scandal sexual cu tentă homosexuală!

În imagini a fost recunoscut unul dintre jucători care s-a apărat imediat. “E un trucaj. Se vede pe imagini ca nu sunt eu. Sunt şi eu fotbalist, acolo se vede ca nu am muşchi deloc. Cineva m-a ameninţat de ceva vreme că o să-mi facă rău şi acum s-a adeverit. Voi merge în instanţă. Oricum, cât am fost la Lupeni am stat cu prietena aici… Am vorbit şi cu cei din conducere, cu toţi.. Mă ajută să arăt că nu sunt eu în acele imagini. Viaţa merge înainte, mă voi dedica în totalitate fotbalului”, a declarat acesta pentru o televiziune de sport.

Și Doru Bratu de la Rapid a avut probleme, dar și în cazul său acuzele s-au dovedit a fi nefondate. Fundașul giuleștenilor a fost anchetat într-un scandal de prostituţie cu minori.

6-7 octombrie sunt datele în care românii își pot exprima votul în ceea ce privește Referendumul pentru Familie