Life

Minerva anunță un fenomen astrologic rar! Ce este, de fapt, luna vidă

Minerva anunță un fenomen astrologic extrem de rar, luna vidă! Nativii trebuie să fie atenți la următoarele aspecte...
25.06.2024 | 22:21
Minerva anunta un fenomen astrologic rar Ce este de fapt luna vida
Minerva anunță un fenomen astrologic rar! Ce este, de fapt, luna vidă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce spune Minerva despre luna vidă, acest fenomen astrologic fascinant? În următoarea perioadă, secretele ies la suprafață pentru Raci. Vărsătorii pot începe o nouă relație amoroasă.

Minerva anunță un fenomen astrologic rar! Ce este, de fapt, luna vidă

Ce este, de fapt, luna vidă? Astrologul Minerva vine cu lămuriri și face previziuni pentru perioada 23- 30 iunie, pentru toate zodiile. Fenomenul rar întâlnit îți poate da toate planurile peste cap.

ADVERTISEMENT

După cum descrie Minerva, Lună Vidă este un fenomen astrologic interesant care va avea loc în această perioadă, între cele două faze, cea de Lună Plină și cea de Lună Nouă. Ea spune că lucrurile pot să devină confuze, iar planurile nu vor decurge conform așteptărilor.

„Între cele două faze de Lună Plină și Lună Nouă, există un fenomen astrologic, care are loc atunci când luna nu mai face aspecte într-un semn, înainte de a trece în următorul.

ADVERTISEMENT

Procesul este cunoscut sub numele de Lună Vidă sau Lună care merge în gol. Uneori aceste aspecte pot dura de la câteva minute, la zile întregi. În astrologie, luna este legată de lumea noastră interioară, reprezentând emoțiile, instinctele”, a dezvăluit Minerva, în cadrul emisiunii „Urzeala Astrelor”.

Ce spune Minerva despre luna vidă? Luna vidă, denumită și Luna care merge în gol, ne îndeamnă să ne uităm în interiorul nostru, să gestionăm emoțiile cu atenție și să ne ascultăm instictele.

ADVERTISEMENT

Cum va influența luna vidă cele 12 semne zodiacale. Minerva face previziuni pentru următoarea perioadă

Fenomenul vine cu o încărcătură emoțională puternică, unde vor ieși la suprafață secrete și răni nevindecate. Pentru unii nativi mai norocoși, Luna Vidă poate să aducă noroc în dragoste. Iată ce previziuni face Minerva pentru 23- 30 iunie:

Berbec, ai încredere în ideile tale, pentru că ele pot duce la un succes major. Taur, nu împrumuta nimănui bani în această perioadă. Gemeni, ești gata să învingi lumea cu farmec și cu inteligență.

ADVERTISEMENT

Rac, secretele ies în sfârșit la suprafață. Leu, evită pe cât poți posibil să îți critici colegii. Fecioară, concentrează-te pe construirea reputației și pe a-ți face un nume. Balanță, folosește tot ceea ce ai învățat, pentru a-ți îmbogăți viața.

Scorpion, privește relația în care ai investit și decide dacă ești gata să o duci la următorul nivel sau să renunți. Săgetător, profesional, mergi într-o direcție nouă. Capricorn, poți dezvolta obiceiuri, care îți vor schimba viața în următorii ani.

Vărsător, tu poți începe o relație de dragoste. Sau mai multe. Pești, sunt favorizate călătoriile sau cercetările, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile.

ADVERTISEMENT