Life

Minerva ştie care sunt cele 5 zodii cu noroc până la Florii. Oportunităţi pentru Tauri

Astrologul Minerva a anunțat la ce trebuie să se aștepte zodiile până la finalul acestei săptămânii. Mai mulți nativi au noroc pe toate planurile vieții.
12.04.2022 | 22:37
Minerva stie care sunt cele 5 zodii cu noroc pana la Florii Oportunitati pentru Tauri
Horoscop Minerva. Cinci zodii dau lovitura până laziua de Florii Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minerva a transmis cum va arată viața zodiilor până la sfârșitul săptămânii, respectiv ziua de Florii. Se anunță o perioadă încărcată de exuberanță și schimbări importante.

Horoscop Minerva: 5 zodii dau lovitura până în ziua de Florii

Cinci dintre cele 12 semne zodiacale vor cunoaște succesul pe mai multe planuri până pe 17 aprilie. Minerva a dezvăluit pentru 6TV care sunt acei nativi cu noroc.

ADVERTISEMENT

Taur

Trebuie să-ți accepți personalitatea interioară. Evenimentele astrale care au loc în această perioadă sunt benefice pentru a-ți deschide inima în fața celorlalți. Poate fi chiar un moment potrivit să te implici în activități de voluntariat.

În mediul privat, se ivesc oportunități noi pentru a te lansa în afaceri. Totuși, nu te grăbi să discuți cu alte persoane despre planurile tale până la momentul potrivit. De asemenea, felul tău de a fi va fi admirat de oamenii din jurul tău și vei culege roadele muncii tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Venus, planeta iubirii, este în sectorul parteneriatului în următoarele săptămâni, ceea ce aduce pace și compasiune în viața Fecioarelor. Prin urmare, există șansa de a te întâlni cu o mare iubire sau de a se rezolva problemele cu vechii dușmani.

Astrele recomandă să lași dragostea să intre în viața ta. Să-ți împărtășești visele și idealurile cu un partener de încredere poate ajuta ca acestea să se îndeplinească mult mai repede.

ADVERTISEMENT

Începe să investești în viitorul tău și să acorzi mai multă importanță educației. E un moment prielnic să-ți îndrepți atenția către un nou domeniu de activitate. În plan relațional, găsește pe cineva cu care să poți vorbi deschis. Prietenii tăi îți pot oferi lecții importante despre cum se fac banii.

Săgetător

Simți nevoia de stabilitate și să petreci mai mult timp pe acasă. Îți este sporită creativitatea și este o perioadă ideală pentru a gândi inovator.

ADVERTISEMENT

Privind o situație dintr-un unghi diferit, vei ajunge să obții multe beneficii. În plan amoros, relația cu partenerul devine mult mai pasională și pare că totul merge perfect.

Capricorn

Săptămâna asta vei avea noroc în ceea ce privește câștigurile financiare. De asemenea, în această săptămână iese la iveală latura ta sensibilă, iar asta te va aduce mai aproape de oamenii la care ții.

Ai parte de puțin timp liber, astfel că te poți relaxa după ce în ultimele luni ai fost concentrat pe muncă. Când vine vorba de serviciu, vei fi înconjurat de oameni puternici. Ziua de vineri este o zi benefică pentru schimbări.

Pești

Faptul că Venus a intrat în semnul tău îți aduce o mulțime de beneficii. Începi săptămâna simțindu-te și arătând uimitor. În următoarele zile, viața ta se transformă. Te trezești în mijlocul unei avalanșe de romantism. Ești îndrăgostit și nu te ferești să exprimi acest lucru.

Dacă simți că visele pentru care lupți nu-ți mai aparțin, nu te teme să faci schimbări, vei avea de câștigat. În afaceri, folosește-te de intuiție și nu uita să ai răbdare și să gândești atent deciziile pe care urmează să le iei.

În plan profesional ți se cere curiozitate, creativitate și orientare spre detalii, iar financiar ai toate șansele să obții un profit.

ADVERTISEMENT